Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO: Dimensions

LEGO oyunu LEGO: Dimensions'ta DC Comics, The Lord of the Rings, The Lego Movie, The Wizard of Oz, Lego Ninjago ve Back to the Future'dan karakterler yer alacak. Satın alacağınız karakter figürlerini tıpkı Skylanders'ta olduğu gibi bir cihaz aracılığıyla oyuna aktarabileceksiniz. LEGO: Dimension'un geliştiriciliğini üstlenen TT Games'in kurucusu Jon Burton, oyunu şu sözlerle tanımlıyor: "Oyun dünyasında ilk defa oyuncular hiçbir sınırlama olmadan gerçek hayatta ve sanal hayatta oynayabilecekler. The Lord of the Rings'den Gollum, New Ninjago Şehri'nde Lego DeLorean Zaman Makinası'nı kullandığını düşünün."

Yapımcı ekip LEGO: Dimensions'ın dünyasını sürekli yayınlayacağı ek paketlerle zenginleştireceğini belirtiyor. Planlana göre oyun çıktıktan sonra 2016 yılına sarkacak şekilde belirli aralıklarla oyuna yeni içerikler gelecek.

LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
VİDEOLAR
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (7 / 7) Tümünü Gör »
HABERLER
Football Manager Classic 2015 Looney Tunes Galactic Sports
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
LEGO: Dimensions 0 / 10 0 oy
KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız