Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Krrish 3: The Game

Krrish 3: The Game aynı ismin Bollywood ürününün Android cihazları için geliştirilmiş resmi video oyunudur: çöken binaları tek başına tutabilen ve yağmurluk giyen bir adamın oynadığı bir süper kahraman filmi.
 
Oyunun mekanikleri çok basit: 2 boyutlu sahnelerde koşarken ana karakteri kontrol edersiniz (diğerlerinin de engelini kaldırabilmenize rağmen), ve düşmanlarınızla savaşırken yolunuza çıkan tüm engellerden kaçmalısınız.
 
Bütün düşmanlarınızla savaşmak için ninja yıldızları, kılıçlar ve özel vuruşlar gibi farklı silahları kullanabileceksiniz. Olası hareketler, oynadığınız karaktere göre değişiklik gösterir.
Grafikler yönünden, Krrish 3: The Game bazı detaylı karakter modelleriyle ve etkileşime girebileceğiniz sahnelerle muhteşemdir.
 
Krrish 3:The Game muhteşem grafikleriyle sürekli oynamak isteyeceğiniz eğlenceli bir aksiyon platform oyunudur. Mükemmel film için mükemmel oyun.

aksiyon macera
Quest Hunter 3D Tuning
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Krrish 3: The Game 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Krrish 3: The Game
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız