Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knife Hit

Knife Hit, üzerinde bulunan bıçaklara isabet ettirmekten kaçınmayı deneyerek dönen bir yüzeye bıçaklar fırlattığınız bir arcade oyunudur. Oynamaya ilk başladığınızda bıçakları bir tahtaya fırlatırsınız fakat daha fazla puan aldıkça diğer yüzeylere de bıçak fırlatmaya başlarsınız.
 
Knife Hit'in oyun planı oldukça basittir: bıçağınızı ekrana dokunarak dümdüz şekilde fırlatırsınız. Eğer dönen yüzeye çarparsanız bıçak fırlatmaya devam edersiniz. Fakat eğer daha önce orada bulunan bıçaklardan birine çarparsanız oyun sona erer.
 
Her birkaç seviyede bir, 'patronlar savaşı' yaparsınız ve bu savaşta bıçakları gerçekten çılgınca yüzeylere fırlatırsınız. Bu seviyelerde bıçağınızı devasa bir domatese, bir parça sushi'ye, kalkanlara ve benzeri nesnelere fırlatırsınız. Bu seviyeler birkaç ekstra puan kazanmanızı sağlar ve bu puanları yeni bıçaklar almak için kullanabilirsiniz.
 
Knife Hit basit, eğlenceli ve bağımlılık yaratan oyun planıyla bir diğer muhteşem Ketchapp oyunudur. Ketchapp'ın diğer uygulamalarında olduğu gibi oyun hoş grafiklere ve skorunuzu diğer oyuncularla karşılaştırabileceğiniz bir çevrimiçi liderler tablosuna sahiptir.

platform macera skor
Dunk Shot Scream Go Hero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knife Hit 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knife Hit
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız