Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jungle Adventures 3

Jungle Adventures 3, Jungle Adventures serisinin üçüncü bölümüdür. Burada, müthiş Crash Bandicoot gibi oyunlara benzer bir oyun kurgusuna sahip zorlu bir yatay kaydırma platform oyunu mevcuttur. Burada, açıkça Tarzan'dan esinlenen, ve stokları bittiğinde dışarı çıkmaya ve meyve aramaya karar veren vahşi bir çocuğu oynarsınız.
 
Jungle Adventures 3'teki oyun daha basit olamazdı: ekranın alt kısmında hareket etme, zıplama ve saldıran kontrolleri bulacaksınız. Soldaki okları kullanarak ileri veya geri hareket edebilir, nesneleri toplayabilir ve fırlatma tuşuyla atabilir ve zıplama tuşlarıyla da zıplayabilirsiniz.
 
Orman boyunca, mümkün olan en fazla meyveyi elde etmek için oynayabileceğiniz her türlü yüzeyi bulacaksınız. Bu, su kaydıraklarından kayabileceğiniz ve gerektiğinde zıplayabileceğiniz veya en yüksek meyveleri elde etmek için üzümlere tutunup birinden diğerine atlayarak ormanda sallanabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca dikey bahçelere tırmanabilir veya sadece ormanda koşabilirsiniz.
 
Tıpkı Crash Bandicoot'ta olduğu gibi Jungle Adventures 3'te de boyutlararası portallardan erişebileceğiniz yeni dünyaların kilidini açabilirsiniz. Seviyeleri geçtikçe, keşfedilecek maceralara sahip yeni portallar göreceksiniz.
 
Bu harika platform oyununda arkadaş canlısı küçük bir orman çocuğuyla yeni bir maceraya atılın. Büyüleyici grafikleri ve akıcı ve bağımlılık yaratan oyun kurgusunun yanı sıra, çok yönlü harika bir oyun yaratan yüksek üretim değerlerine sahip bir oyun.

platform macera
Alpha Guns Jungle Adventures 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Jungle Adventures 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Jungle Adventures 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız