Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hop Ball 3

Hop Ball 3D, müziğin ritminde her türlü platformda bir top zıplatacağınız müzikal bir arcade oyunudur! Topun hızı, çalan şarkıya bağlı olarak değiştiği için kolay bir başarı olmayacak.
 
Hop Ball 3D'nin süper basit kontrolleri vardır: Sadece ekrana dokunun ve topu hareket ettirmek için iki taraftan birine kaydırın. Ve bu kadar! Tüm platformlarda zıplamak için basit kontrolleri kullanın - ama dikkatli olun - bir yanlış harekette seviyeyi baştan başlatmanız gerekecek.
 
İlk olarak, Hop Ball 3D'nin yalnızca bir şarkısı vardır, ancak reklamları izleyerek daha fazla şarkının kilidini açabilirsiniz. Her 30 saniyede bir reklamlar yeni bir şarkının kilidini açar. Ve bazı şarkıları yenmek kolay olsa da, diğerleri gerçekten zor olacak!
 
Genel olarak, Hop Ball 3D eğlenceli, müzikal bir arcade oyunudur, her seviyede oyun oynarken her türlü şarkıyı dinleyebilirsiniz! Tüm şarkıların kilidini açmak için çok sayıda reklam izlemeniz gerekse de, birçoğu beklemeye değer. Üstelik grafikler de fena değil.

platform macera
Free Heroes 2 Jungle Adventures Pro
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hop Ball 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hop Ball 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız