Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hoop Stack

Hoop Stack, çok basit bir önermeye sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur. Temel olarak, farklı çemberleri renge göre sıralamaya çalışmalı ve mümkün olduğunca az hareket kullanarak farklı kutuplarda organize etmelisiniz.
 
Basit ve minimalist oyun, hemen hemen herkesin Hoop Stack'i en başından oynamanın keyfini çıkarmasını sağlar. Farklı kasnakları hareket ettirmek için tek yapmanız gereken parmağınızla seçip en uygun konuma sürüklemektir. Bu taşlar sadece aynı renkteki taşların üzerine yerleştirilebilir, bu yüzden mücadeleyi tamamlamadan önce olası hamlelerin bitmemesine dikkat etmelisiniz. Tüm çemberler bir araya getirildiğinde, size daha fazla renk ve birleştirmeniz için daha fazla çember verecek olan bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.
 
Başarıyla tamamlamayı başardığınız her seviye için değerli taşlarla ödüllendirileceksiniz.
 
Yeterince mücevher topladığınızda, yüzükleriniz için yeni tasarımların kilidini açabileceksiniz.
 
Hoop Stack basit olduğu kadar bağımlılık yapan bir oyundur. Oynanışının basitliği, sinir bozucu olmadan, doğru yapana kadar birden fazla seviyeyi tekrarlamanıza neden olacak bir derinliği gizler.

bulmaca macera platform
Cool Goal! Flick Goal!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hoop Stack 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hoop Stack
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız