Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of Wars: WW2 Battles

Heroes of Wars: WW2 Battles, esas olarak PvP savaşına odaklanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Size Avrupa'nın çeşitli cephelerinde savaşan II. Dünya Savaşı'nın ayrılmaz bir parçası gibi hissetme şansı veriyor. Fransa'nın kuzeyini özgürleştirerek başlayacaksınız, ancak yavaş yavaş etki alanınızı genişletebilecek ve dünyanın her yerinden düşmanlara karşı savaşabileceksiniz.
 
Heroes of Wars: WW2 Battles'daki savaşlar genellikle yirmi saniye ile bir dakika arasında sürer; birliklerinizin tüm düşman müfrezelerini bitirmesi için bolca zamanınız var. Yapmanız gereken ilk şey, topçuların normalde arkada ve piyade ve tankların önde daha etkili olacağını akılda tutarak birimlerinizi savaş alanına yerleştirmektir. Aksiyon başladığında, düşmana doğrudan hasar vermek veya birimlerinizi onarmak/iyileştirmek için bazı özel emirlerinizi kullanabileceksiniz.

strateji taktik
Drift car city traffic racer Battle for the Galaxy
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Heroes of Wars: WW2 Battles 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Heroes of Wars: WW2 Battles
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız