Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guardian Tales

Guardian Tales, RPG aksiyonunu, bulmacalarını ve macerasını - hepsi eşit ölçülerde- birleştiriyor. Aslında, burada bulacağınız şey, The Legend of Zelda'da karşılaşmayı beklediğiniz türden bir eylemden çok uzak değil. Türleri birleştiren bu oyun, kahramanlardan oluşan ekibinizle bir strateji oluşturmak için büyülü yüzen bir adayı özelleştirme seçeneğini bile içerir.
 
Ormanları ve zindanları keşfederken, tek göreviniz karakterinizi sadece sol baş parmağınızı kullanarak hareket ettirmektir. Sağ başparmağınızla saldırmayı, özel yeteneklerizi kullanmayı ve her sahneye dağılmış unsurlardan herhangi biriyle etkileşim kurmayı seçin. Her bir öğe ile farklı şekilde etkileşim kurun (neredeyse açık bir sanal alan gibi), meşaleler bulacak, kayaları parçalayacak, trambolinlere atlayacak, diğer karakterlerle sohbet edecek ve çok daha fazlasını yapacaksınız.
 
Guardian Tales'deki hikaye modu basittir. Karanlık büyücünün saldırılarından kurtulmaya çalışan büyük bir krallık muhafızı olarak başlayın. Oradan, maceranız çok daha muazzam olmaya başlar - gittikçe tehditkar olan canavarlara karşı karşıya gelirsiniz ve alemdeki birçok geniş alanı keşfetmek için dışarı çıkarsınız.
 
Zamanın çoğunu hikaye modunda geçirseniz de, Guardian Tales daha eğlenceli olan diğer oyun modlarını da içerir. Örneğin, PvP modunda diğer oyuncularla yüzleşebilir veya karakterlerinizin geri çekilip rahatlayabileceği kendi yüzen adanızı yaratabilir ve dekore edebilirsiniz.
 
Guardian Tales, süper eğlenceli bir oyun planı ve yemyeşil, pikselli bir büyüleyiciliğe sahip harika bir RPG'dir.

ryo aksiyon macera
Dragon Blaze Sumikko gurashi
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Guardian Tales 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Guardian Tales
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız