Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Garfield Rush

Garfield Rush, Subway Surfers'a çok benzeyen sonsuz bir koşucudur; burada, lazanyalarını çalan kötü kediyi en yüksek hızda kovalamak zorunda olan ünlü kedi Garfield'ı oynarsınız.
 
Garfield Rush'taki kontroller tür için standart olanlardır: Şeritleri değiştirmek için soldan sağa kaydırın, atlamak için yukarı kaydırın ve çömelmek için aşağı kaydırın. Bu basit kontrol şeması ile oyundaki tüm engelleri aşmanız gerekiyor: Otobüsler, kamyonlar, hendekler, reklam panoları ve daha fazlası.
 
Kovalamalar sırasında para toplayabilir ve bunları yeni karakterlerin kilidini açmak için kullanabilirsiniz. Mesele şu ki, başladığınız zaman sadece bir karakteriniz var, ama sonunda daha fazlasını oynayabilirsiniz. Yol boyunca dağılmış olarak bulacağınız güç artışlarından bahsetmiyorum bile, daha hızlı gitmenize ya da paraları çekmek için bir mıknatıs kullanmanıza izin verir.
 
Garfield Rush, hoş görünümlü grafiklere, çevrimiçi lider tablolara ve en kalıcı oyuncular için iyi bir avuç başarıya sahip basit ve eğlenceli bir arcade oyunudur. Biraz eğlenmek için güzel bir oyun.

macera
Street Racing HD Jewels Classic Prince
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Garfield Rush 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Garfield Rush
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız