Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gangstar Vegas

Gangstar Vegas, Las Vegas'ın karanlık dünyasında bir sahtekarı kontrol ettiğin, Grand Theft Auto oyununa benzeyen, bir aksiyon-macera oyunudur.
 
Bu ve benzer oyunlarda olduğu gibi, Gangstar Vegas'ta şehrin caddelerinde istediğini yapabilirsin. Makineli silahları, el silahlarını ve hatta yumruğunu kullanarak istediğin şekilde yoldan geçen bir yayaya saldırabilirsin. Polis arabaları, kamyonlar, spor arabaları ve daha bir çok aracı kullanabilirsin.
 
Muhteşem grafiklerin yanı sıra, Gangstar Vegas şehrin boyutuyla da dikkat çeker. Las Vegas bu serideki önceki şehirlerin içinde dokuz kat daha büyüktür. Her şeyin çok daha fazlası.
 
Oyunun ana hikayesi 80 farklı görevden oluşur. Adam öldürme, araba kovalama, insan kaçırma, iş anlaşmaları yapma, ve daha fazlası. Bu görevler esnasında, Just Cause 2'de olduğu gibi daha fazla silah ve araç gönderilmesini isteyebilirsin.
 
Gangstar Vegas GTA'daki son sürümün tüm özelliklerini hatırlatan üçüncü kişi aksiyon oyunudur. Android cihazında biraz fazla boş yer istemesine rağmen mükemmel bir oyundur.

aksiyon macera açık dünya
Cars: Fast as Lightning GT Racing 2: The Real Car Exp
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gangstar Vegas 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gangstar Vegas
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız