Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fall Dudes 3D

Fall Dudes 3D, aynı adlı popüler Windows ve Playstation oyunlarına dayanan bir oyundur. Bu uygulama, Android oyununun bir ön sürümünü içerir. Şuna bir göz atın ve tuzaklarla dolu eğlenceli bir mini oyunda tüm rakipleri yenip yenemeyeceğinizi görün.
 
Karakteriniz için bir isim seçtikten sonra, haritaya atlamaya hazırsınız. Fall Guys 'de, oyun bittiğinde elinizde bulundurmanız gereken bir kedinin kuyruğu için düzinelerce rakibe karşı yarışacaksınız. Ancak bunu yapmak kolay bir iş olmayacak çünkü herkes zaman dolmadan kuyruğu çalmaya çalışıyor.
 
Fall Dudes 3D'nin grafikleri Windows ve Playstation sürümlerine benzer. Diğer tüm karakterleri görmeyi kolaylaştıran renkli, 3 boyutlu bir evrene sahiptir. Kontrolleri mobil cihazlara uyarlanmıştır: Karakterinizi bir joystick ile hareket ettirin ve bir ok düğmesine dokunarak zıplayın.
 
Fall Dudes 3D ile haritada yorulmadan koşun, sallanan çekiçlerden kaçının, rakiplerinizin kuyruğunu çalın ve onu güvende tutun. Oyun bittiğinde kuyruğu elinde tutan bu eğlenceli mücadeleyi kazanır.

platform aksiyon macera
Razer Comms Hangman game
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fall Dudes 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fall Dudes 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız