Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evony The King's Return

Evony The King's Return, görevinizin kaynaklarınızı ve birliklerinizi yönetmek, diğer oyunculara karşı savaşmak ve haritadaki en büyük imparatorluğu kurmak olduğu gerçek zamanlı çevrimiçi bir askeri strateji oyunudur.
 
Evony The King's Return; OGame, Clash of Kings ya da Final Fantasy XV: A New Empire gibi benzer oyunların adımlarını takip eden basit bir oyun planına sahiptir. Bu oyunlar gibi, imparatorluğunuz da kaynak üreten veya kahraman ya da asker almanıza izin veren binalar inşa edebileceğiniz bir üs ile başlar. İnşaat projelerinizi dikkatlice planlamak önemlidir, çünkü her biri farklı bir zaman alır ve düşmanların bir zayıflık anında sizi yakalamasını istemezsiniz.
 
Fakat, Evony The King's Return inşaat ve kaynak yönetiminden çok daha fazlasına sahiptir. Diğer oyunculara ya da yapay zekaya karşı gerçekleştirilen çarpışmalar da önemlidir. Eğer bu çarpışmaları kazanabilirseniz, imparatorluğunuzu geliştirmeye yardımcı olacak mineraller ve diğer eşyaları elde edersiniz. Bununla birlikte, kime saldıracağınızı ve kimi yalnız bırakacağınızı bilmeniz önemlidir çünkü Evony The King's Return oyununda savaşlar şaşırtıcı derecede alışılagelmiş ve çok tahrip edicidir.
 
Evony The King's Return strateji oyunu her ne kadar yeni bir şeyler sunmasada, eğlenceli bir oyun planına ve çok sayıda içeriğe sahiptir.

strateji taktik yönetim
Drift86 Miraculous Ladybug and Cat Noir - Official
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Evony The King's Return 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Evony The King's Return
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız