Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire: Four Kingdoms

Empire: Four Kingdoms oyuncuların kendi orta çağ kalelerini kurdukları bir strateji ve yönetim oyunudur. Bu oyunda oyuncular bir taraftan binalar oluştururken diğer taraftan olası düşman saldırılarına karşı kendilerini savunmak için askerler alabilmektedirler.
 
Empire: Four Kingdoms oyununda krallığını zenginleştirmek için kendi sınırların içerisinde sahip olacağın birçok farklı bina inşa etmen gerekecek. İmparatorluğunun sınırlarını en büyük, en önemli binaları yerleştirebilmek için genişletebilirsin, böylece hem daha fazla kaynağa sahip olur hem de daha fazla asker alabilirsin.
 
Her ne kadar kendi imparatorluğunu düşmanlara karşı korumak önemli olsada, Empire: Four Kingdoms'ı ilginç kılan şey diğer oyunculara karşı kendi saldırılarını oluşturabilmendir. Bunun için, tek başına saldırıya geçebileceğin gibi diğer oyunculardan oluşan müttefiklerinle birlikte de saldırılar gerçekleştirebilirsin.
 
Empire: Four Kingdoms sosyal bir strateji oyunudur, çok zor olmamasına karşın, oyuncuların kendi birliklerinin yardımıyla karşı karşıya gelecekleri birçok heyecan verici dakikanın yanı sıra, yüzlerce farklı olay sunar.

strateji taktik
Animal Transform Race Big Farm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Empire: Four Kingdoms 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Empire: Four Kingdoms
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız