Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eggy Go

Eggy Go (Eggy Party), Fall Guys'tan ilham alan ve bize NetEase tarafından getirilen bir aksiyon ve macera oyunudur. Oyun size, top şeklindeki bir karakterin hareketlerini yöneterek hareket etmeniz gereken tuhaf zorluklarla dolu eğlenceli turları getirir.
 
Bu karakterlerin yuvarlatılmış şekli, yer üzerinde tam hızda yuvarlanarak hareket etmeyi mümkün kıldığı için büyük bir artıdır. Karakterinizi hareket ettirmek için ekranın sol tarafında bir joystick yer alır. Bu arada, sağ tarafta zıplamanıza, yuvarlanmanıza veya topladığınız herhangi bir beceriyi kullanmanıza izin veren eylem tuşlarını da bulacaksınız. Yollar boyunca, belirli özel becerileri edinmek için geçeceğiniz bazı mor kutular bulacaksınız. Hem de hepsi, kamerayı döndürerek her açıdan takdir edebileceğiniz olağanüstü 3D grafiklerle.
Eggy Go'nin bir başka harika özelliği de, sadece farklı zorlukları tamamlamakla sınırlı kalmayacağınızdır. Bu oyun, Fall Guys'tan bir adım daha ileri gider ve bu döngüsel karakterler için uyarlanmış bir tür şehirde tonlarca başka kullanıcıyla karıştırmanıza ve etkileşimde bulunmanıza izin verir. Dahası, bu 'tatil beldesinin' sokaklarında dolaşırken, daha sonra mini oyunlarda kullanabileceğiniz nesneleri de alabilirsiniz.
 
Eggy Go, düzinelerce başka karakterle rekabet edebileceğiniz tonlarca zorluk sunar. Son tura ulaşana kadar aşağıdaki seviyeleri sınıflandırmak istiyorsanız, hedefe ilk ulaşanlardan biri olmanız gerekir. Ayrıca, oynarken karakterinizi özelleştirmek için yeni görünümlerin kilidini açabilirsiniz. Diğer kullanıcılarla sohbet ederken şehirde oyun içinde huzur içinde dolaşabilmeniz, aksiyona keyif katan tonlarca eğlence sunar.

aksiyon macera
Ride Out Heroes WARSHIP BATTLE:3D World War II
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Eggy Go 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Eggy Go
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız