Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynamons World

Dynamons World, Pokémon stilinde bir RPG'dir, ancak bu kez Pokémon yakalamak yerine göreviniz kalan tüm dynamonları bulmaktır. İki oyun arasındaki temel fark, keşfedilecek açık bir dünya yerine, oyuncuların sırayla tamamlaması gereken seviyelere sahip olması, bunun da biraz daha az dinamik bir oyun deneyimi yaratmasıdır.
 
Dynamons World basit bir savaş sistemine sahiptir. Her bir dynamon ekranın alt kısmında görünen bir aksiyon butonuna sahiptir ve dynamonlarınız ve rakipleriniz savaşlar boyunca birbirlerine sırayla saldırır. Savaşırken, ister düşmanınızın yaşam çubuğu tükenene kadar düşmanınıza zarar vermeye çalışırsınız ve onları yenersiniz, isterseniz onları zayıflattıktan sonra yakalarsınız! Yakaladığınız dynamonlar grubunuza eklenir.
 
Dynamons World yakalayabileceğiniz yüzlerce farklı yaratığa sahiptir ve onlarla ne kadar çok savaşırsanız o kadar çok tecrübe kazanırlar. Onlar tecrübe kazandıkça geliştirebilir ve onlara yeni ve daha güçlü beceriler öğretebilirsiniz.
 
Dynamons World, dokunmatik cihazlarda mükemmel şekilde çalışan kontrollere, müthiş grafiklere ve muhteşem karakter tasarımlarına sahip, efsanevi Pokémon efsanesine çok benzeyen eğlenceli bir RPG'dir. Kaç tane dynamon yakalayabilirsiniz?

ryo aksiyon macera
Goodville: Farm Game Adventure Bob The Robber 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dynamons World 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dynamons World
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız