Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DuckStation

DuckStation, Android için bir Playstation/PSX/PS1 emülatörüdür. Fikir, orijinal başlıklara mümkün olan en yakın deneyimi sunmaktır. Bu şekilde, Android akıllı telefonunuzda veya tabletinizde 32 bit çağının en önemli klasiklerinden bazılarının keyfini çıkarabilirsiniz.
 
DuckStation uygulamasını doğru bir şekilde kullanmak için yapmanız gereken ilk şey PlayStation BIOS ROM'U çıkarmak veya indirmektir. Bunu yapmak zor değil, ancak Android cihazınızda herhangi bir PS1 başlığını oynatmak için gereklidir. Çözmek için biraz yardıma ihtiyacınız varsa, çevrimiçi olarak çok sayıda öğretici bulabilirsiniz. BIOS'u yükledikten sonra, eğlence başlayabilir.
 
Herhangi bir oyunu yüklemeden önce, kurulum seçeneklerine göz atmak iyi bir fikir. DuckStation, oyunlarınızın tam istediğiniz gibi görünmesi için ayarlamanız, etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız için size 20 'den fazla farklı ortam sunar. Varsayılan olarak, tüm oyunlar Sony konsolundakiyle aynı görünecektir, ancak çözünürlüğü iyileştirmek veya işlem sonrası efektleri etkinleştirmek için birkaç ayarlama yapabilirsiniz.
 
Kontrol seçeneklerine göz atmak da çok önemlidir. Ekrandaki tuşların her birini istediğiniz yere yerleştirerek kontrollerin düzenini istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, en uygun yol bir Bluetooth oyun konsolunu bağlamak ve onunla oynayacak şekilde yapılandırmaktır. Aslında, işbirlikli oyunlar oynamak için birden fazla denetleyici bağlayabilirsiniz.
 
DuckStation, Android için tarihteki en iyi video oyunlarından bazılarını oynamayı mümkün kılan mükemmel bir PlayStation öykünücüsüdür. İlk bakışta çok sayıda seçenek bunaltıcı gelse de, gerçek şu ki, oynamaya ve uygulamadan yararlanmaya başlamak için seçeneklerin hiçbirine dokunmak zorunda değilsiniz.

uygulama
Sam's World Real City Car Driver 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DuckStation 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DuckStation
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız