Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest Monster Parade

Dragon Quest Monster Parade, ünlü Dragon Quest serisinden bir grup cana yakın canavarla ilgilenerek onları düşman ordularından koruduğunuz bir rol yapma oyunudur.
 
Dragon Quest Monster Parade'deki her bir ortamda üç düşman ordusuna karşı savunma yapmanız gerekir. Beş canavardan oluşan ekibiniz otomatik olarak saldırır, ancak elinizde bir şey varsa hedefleri seçip onlara öğeler verebilirsiniz.
 
Bu rol yapma oyununda sadece Slime'yi görmekle kalmaz, aynı zamanda bu eskimeyen efsaneden başka birçok canavarı da bir araya getirebilirsiniz. Ekranları geçtikçe yeni canavarlar elde edebilir veya belirli seviyelerde onları yendikten sonra bir araya toplayabilirsiniz.
 
Her seviyeden önce, dengeli bir grup oluşturmak için her canavarın özelliklerini göz önünde bulundurarak grubunuzdaki canavarları seçersiniz. Aynı şekilde, zayıf canavarlardan oluşan bir takım da muhtemelen kazanamaz. Neyse ki, Dragon Quest Monster Parade'de bulunan çeşitli oyun modlarıyla canavarlarınızı geliştirebilir ve kapsamlı hikaye modundan daha fazlasının keyfini çıkarabilirsiniz.

ryo aksiyon macera
Dragon Quest Walk Mowing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Quest Monster Parade 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Quest Monster Parade
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız