Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Don't get fired!

Don't get fired! tek amacı geçimini sağlamak için bir iş bulmak olan genç bir Koreli'yi kontrol ettiğiniz oldukça orijinal bir indie video oyunudur. Sorun şu ki, modern iş piyasası kulağa çok basit gelen bir şeyi çok daha karmaşık hale getirecek.
 
Don't get fired! ın ilk bölümü işe alınmadan iş görüşmelerine gittiğiniz için biraz tuhaf görünebilir. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Birkaç başarısız röportajdan sonra, bir şirkette bir pozisyon alacaksınız.
 
Bir şirkete girdiğinizde, gerçek iş başlar. Bir stajyer olarak asıl amacınız iş arkadaşlarınızın işlerini kolaylaştırmaktır. Bununla birlikte, stajlar sadece düşük ücretlerle değil, aynı zamanda çok istikrarsızdır. En ufak bir hata kovulmanıza neden olacak ve baştan başlamanız gerekecek.
Oyundaki gerçek amaç, bir şirketin içinde olabildiğince yükseğe tırmanmaktır, bunun için başkalarındaki bir pozisyondan ödün vermeniz gerekir. Yol boyunca, kazandığınız parayla yapabileceğiniz karakterinizin becerilerini geliştirmeniz gerekiyor.
 
Don't get fired! basit bir oynanışı orijinal bir fikirle birleştiren ve gerçekten eğlenceli bir deneyim sağlayan bir oyundur. Grafikler de oldukça iyi ve ayrıca Kairosoft'un oyunlarını biraz anımsatıyor.

simülasyon
Join Clash 3D Match Master
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Don't get fired! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Don't get fired!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız