Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny Run

Destiny Run, bir kıza ölümünden sonra rehberlik etmeniz gereken gündelik bir oyundur. Cennete ya da cehenneme giden kapıları geçmek için yol boyunca bulduğunuz nesneleri toplamanız gerekir. Bunu yaparak her iki taraftan birine katılmayı en iyi şekilde garanti ederek son yargıya ulaşırsınız.
 
Karakterin adımlarına rehberlik etmek için ekranda parmağınızı sağa ya da sola doğru kaydırın. Bu, bir meleğe veya şeytana dönüşmek için ihtiyaç duyduğunuz unsurları arayan sahnelerin her alanında gezinmenize izin verecektir. Hedefinizi ekranın üst kısmında görebilirsiniz, böylece geçiş yapmak istediğiniz tarafı gözden kaçırmazsınız.
 
Yolculuğunuz boyunca ilerledikçe, farklı eylemlere sahip portal türleri de bulursunuz. Görevinizin bir melek mi yoksa şeytan mı olduğuna bağlı olarak, ilerlemenizi kaybetmemek için birini ya da diğerini geçmeniz gerekir.
 
Destiny Run, küçük kızın ihtiyacı olan forma bürünmesine yardımcı olmanıza izin veren yönetimi kolay bir oynanışa sahiptir. Göksel girişlere ulaştığınızda ilerleyişinizi değerlendirecek ve hangi tarafa gideceğinize karar verecek iki mevcudiyet tarafından yargılanırsınız.

macera
Army Clash City Takeover
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Destiny Run 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Destiny Run
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız