Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dancevil

Dancevil, pratik olarak başka hiçbir Android oyununda bulamayacağınız bir ayrıntı düzeyiyle kendi koreografilerinizi oluşturabileceğiniz benzersiz bir dans oyunudur. Ve sadece bu da değil - aynı zamanda kendi müziğinizi üretebilir ve kendi müzik videonuzu yönetebilirsiniz.
 
Oyuncular, tüm sakinlerin durmadan dans ettiği (kelimenin tam anlamıyla) küçük bir şehre iner. Amacınız, karakterinizin çeşitli eklemlerini hareket ettirerek mümkün olan en iyi dans rutinlerini oluşturmaktır. Yapmanız gereken tek şey, hareket ettirmek istediğiniz ekleme dokunmak ve ardından parmağınızı kaydırmaktır. Bunun gibi kolları, bacakları, boynu ve gövdeyi hareket ettirebilir ve bir araya getirildiğinde muhteşem bir dans rutini oluşturan birkaç poz oluşturabilirsiniz.
 
Dans adımlarınızı oluşturmak sadece bir başlangıç. Ayrıca, enstrümanları karıştırarak ve farklı müzik notalarını birleştirerek kendi müziğinizi üretmelisiniz. Melodileri böyle bir araya getirmek çok basittir. Dakikalar içinde kendi şarkımıza, kendi koreografinize ve kendi müzik videonuza sahip olabilirsiniz. Ve tüm bunlarla, kasaba nüfusunun geri kalanını etkileyebilirsiniz.
 
Dancevil basit, eğlenceli ve erişilebilir bir dans oyunudur. Çılgın koreografiler ve eşsiz melodiler yaratabileceğiniz eşsiz bir başlık. Ve en iyisi, tüm kreasyonlarınızı hem oyunun diğer oyuncularıyla hem de dünyanın geri kalanıyla çevrimiçi olarak paylaşabilirsiniz.

ritim müzik macera
Majestia S.A Hero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dancevil 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dancevil
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız