Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM VFR

DOOM VFR, serinin sunduğu hızlı ve şiddetli oyun deneyimine muhteşem bir sanal gerçeklik unsuru ekliyor. Kendini Mars'taki UAC tesisinin ve Cehennemin derinliklerinde bulacak, yoğun aksiyon ve zorlu akıl oyunlarında yeteneklerini sınayacaksın. İblis istilasına karşı savaşmak üzere UAC tarafından aktive edilmiş bir sibernetik hayatta kalan olarak, Mars tesisinde düzeni sağla ve muhtemel bir felaketi önle. DOOM'un tuhaf dünyasını yepyeni bir perspektiften keşfedip onunla etkileşim kurarken, şeytani düşman ordusunu da darmadağın et.
 
Mars'taki UAC araştırma tesisinin iblis istilasına uğramasının hemen ardından hayatta kaldığı bilinen son insan sensin, ama ölüm ensende. UAC'nin çok gizli bir operasyonel acil durum protokolü gereğince, bilincin bir yapay zihin matriksine aktarılıyor. Amacın, operasyonel istikrarı tekrar sağlamak, ve mümkün olan her yol ve yöntemi kullanarak iblis istilasına karşı koymak.

aksiyon macera nişancı
Doom Eternal: Rip and Tear Pack Doom 3 BFG Edition
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DOOM VFR 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DOOM VFR
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız