Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Colossus and War

Strateji/yönetim oyunu Colossus and War ile keşfetmek için karakterler ve haritalarla dolu bir dünyaya adım atın. Bu sefer göreviniz, yenilmez bir imparatorluk yaratmak için binalar inşa etmek ve yükseltmek.
 
Colossus and War uygulamasında, yolculuğunuz sırasında çeşitli görevleri tamamlamanıza yardımcı olacak yeni karakterlerin kilidini açacaksınız. Bunun üzerine, binaları yerleştirebilir ve ardından üstlerinde görünen simgeye dokunarak onları düzleştirebilirsiniz.
 
Colossus and War oynarken, bazen hazinenizi yağmalamak için her şeyi deneyecek düşman selleriyle karşılaşacaksınız. Askerlerinizi dikkatlice yerleştirin, yoksa işler zorlaştığında düşmanlardan bazıları sizi hazırlıksız yakalayabilir. Savaş sırasında, tüm bölüğünüzün hareketlerini yönetirken yukarıdan aşağıya bir perspektiften izleyecek ve krallığınızı düşman ordularından korumak için taktikler kullanacaksınız.
 
Colossus and War uygulamasına göz atın ve sıfırdan bir imparatorluk kurmak için birçok değişkeni dikkatlice yönetin. Bunu yapmak için, mevcut tüm kaynaklarınızı akıllıca kullanın, böylece güçlü bir savunma oluşturmak için karakterleri ve binaları yükseltmeye devam edebilir ve devlere karşı kullanabileceğiniz kaynaklar elde etmek için görevleri tamamlayabilirsiniz. Kimse kral olmanın kolay olduğunu söylemedi!

strateji taktik
The Walking Dead: Survivors Invasion: Modern Empire
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Colossus and War 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Colossus and War
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız