Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Coach Bus Simulator

Coach Bus Simulator bir otobüsün direksiyonuna geçtiğiniz ve önceden belirlenmiş bir rotayı takip ettiğiniz oldukça eğlenceli bir oyundur. Bu son derece bağımlılık yaratıcı macera oyunu mücadele gerektiren çeşitli rotalarda sizi teste tabi tutacaktır.
 
Öncelikle, oyunda da belirtildiği gibi otobüs durağına çekmelisiniz. Oraya vardığınızda, birkaç rota seçeneği verilecektir ve sizin için eğlenceli olacağını düşündüğünüzü seçmekte özgürsünüz. Farklı şehirler arasından seçim yapın ve rotanızın uzunluğunu dikkatli bir şekilde seçin - daha uzun rotalar size daha fazla kazandırır ancak daha fazla engelle doludurlar.
 
Rotayı seçtikten sonra geriye aracın kontrolünü almak kalır. İSter ekrandaki kontrolleri kullanın isterseniz ekranınızı bir taraftan diğerine eğin, size en uygun kontrol hangisiyse onu seçebilirsiniz. Şimdi, ayaklarınız yere bassın ve ekranın alt kısmında bulunan GpS'den konumunuzu takip ettiğinizden emin olun.
 
Trafik ışıklarını takip ettiğinizden ve diğer arabalara çarpmamak için yolun doğru tarafında ilerlediğinizden emin olun. Bunun yanısıra, deponuzda ne kadar gaz kaldığınızı ve yolcularınızın memnun olup olmadığını da takip etmelisiniz.
 
Coach Bus Simulator bilinen en iyi simülatörlerden biridir ve sizi kesinlikle eğlendirecek çok sayıda mücadele gerektiren engel içerir.

simülasyon otobüs sürüş
Farmer Sim 2018 The Parasites
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Coach Bus Simulator 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Coach Bus Simulator
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız