Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Candy Cup Challenge

Candy Cup Challenge, Netflix serisi Squid Game'e dayanan heyecan verici bir beceri oyunudur. Bu oyunda, bir katılımcı olarak oynuyorsunuz, para kazanmaya ve her zorluktan canlı olarak kurtulmaya çalışırsınız. Serideki tüm zorluklarda şansınızı denemek istiyorsanız, bu oyun tam size göre.
 
Squid Game'i izlediyseniz, sizi bekleyen zorlukları zaten bileceksiniz: Red Light Green Light, Sugar Cookie, Glass Podyum ve diğerleri, hepsi sizi ölümle yüz yüze getirecek. Sadece kurnazlık ve beceri ile hayatta kalacaksınız. Oynarken ölen her oyuncunun ikramiyeye para eklediğini unutmayın, bu nedenle kazanırsanız servetiniz daha da büyüyecek.
 
Oynanışı basit gibi görünse de doğru dengeyi bulmak zor olabilir. Hareketlerinizi en yüksek hassasiyetle planladığınızdan ve gözünüz saatin üzerinde olduğundan emin olun. Zamanlayıcı sıfıra ulaşmadan bitirmezseniz, otomatik olarak ölürsünüz. Squid Game'i evde oynamanın avantajlarından biri de elbette yeniden doğacaksınız ve istediğiniz kadar deneyebileceksiniz.
 
Candy Cup Challenge'ı indirin ve Squid Game'deki altı mücadelenin tadını çıkarın; bunların tümü, diğer tarafta güvende olana kadar sizi tetikte tutacaktır. Diğer oyuncuların sizi öldürmesini önleyin ve büyük ödülü kazanmak için sona ulaşın. Ne kadar ileri gidebilirsiniz? Tüm zorluklardan kurtulacak mısınız yoksa ilkinde ölecek misiniz?

strateji taktik macera
The City Must Grow Magic Tiles 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Candy Cup Challenge 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Candy Cup Challenge
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız