Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bubble CoCo

Bubble CoCo, kaçırılan civcivleri kurtarmak için renkli baloncukları vurmak zorunda olduğunuz Puzzle Boobble stilinde bir oyundur. Bu oyunun her bir seviyesinde, göreviniz bütün civcivleri kurtarmak için olabildiğince az sayıda baloncuk kullanmaktır.
 
Bubble CoCo'nun oyun planı diğer baloncuk patlatma oyunlarına oldukça benzerdir: ekranın altından ateş eden renkli baloncukları hedeflemek için ekranda parmağınızı kaydırın. Patlatmak için aynı renkte üç baloncuktan bir grup oluşturun. Bir atışta ne kadar çok baloncuk patlatırsanız o kadar çok puan kazanırsınız!
 
Bubble CoCo yüzlerce seviyeye sahiptir ve her biri bir öncekinden daha zordur. Oyunda ilerledikçe, seviyeler daha da uzar ve neredeyse ekranın en üst kısmında sıkışmış bütün civcivleri kurtarabilmek için süper yeteneklere ihtiyaç duyarsınız. Neyse ki, bazen özel vuruşlar ve diğer güçlendiricileri kullanabilirsiniz.
 
Bubble CoCo renkli grafiklere sahip ve çok fazla sayıda seviyeye sahip eğlenceli bir baloncuk patlatma oyunudur. Bir göz atın ve bütün civcivleri kurtarıp kurtaramayacağınıza karar verin!

bulmaca macera platform eşleştirme
Koongya Draw Party Candy Blast: Sugar Splash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bubble CoCo 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bubble CoCo
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız