Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Applaydu

Applaydu sanal el sanatları, sayı, hayvan, harita ve kelime oyunları veya uyku vakti hikayeleri gibi etkinliklerle küçük çocukların gelişimini hızlandırmak için teşvik edici bir deneyim sunan bir aile oyunudur.
 
Göreceğiniz gibi, görevlerin çeşitliliği Applaydu en güçlü yönlerden biridir. Bazıları çok oyunculu modda oynanabilen toplam on üç mini oyun ve puan kazandıkça kilidini açabileceğiniz 600'den fazla farklı karakter vardır. Ne tür bir eğlence aradığınızdan bağımsız olarak, muhtemelen bu uygulamada bulacaksınız. Çocuk aktiviteleri veya hikayeleri seçeneklerden sadece birkaçıdır.
 
Applaydu'daki artırılmış gerçeklik etkinlikleri şüphesiz bir fark yaratır. Bu nedenle Android kameranızı açmak için gerekli şartları kabul etmeniz ve akıllı telefonunuzda görünen mobilyalardaki veya öğelerdeki 3D hayvanları ve dijital şekilleri görmeniz yeterlidir.
 
Applaydu, çocuklarınıza en sevdikleri karakterlerle eğlenirken yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olacak bir dizi zorluk sunarak tamamen çeşitli bir oyun deneyimini garanti eder.

macera eğitici
Rob Master 3D Lep's World
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Applaydu 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Applaydu
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız