Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Antarctica 88

Antarctica 88, sizi korkutucu bir bilim kurgu macerası için Antarktika'ya götüren birinci şahıs bir korku oyunudur. Oynarken, hayatta kalabilmeniz için bulduğunuz nesneleri kullanmanın bir yolunu bulurken çeşitli senaryolarda ilerlersiniz.
 
Bunun da ötesinde, Antarctica 88 oyununda canavarlarla ve sizin için işleri zorlaştırmaya kararlı karakterlerle karşılaşırsınız. Zor durumlardan kurtulmanın yolunu buldukça, sizi yavaşlatmak isteyen her türlü canavarla ve insanla yüzleşmek zorunda kalırsınız. Oyun planı, diğer taraftan, bu türdeki oyunlarla aynıdır: etrafta dolaşmak için oklara dokunun ve gerektiğinde aksiyon butonlarını kullanın.
 
Antarctica 88 ayrıca sizi aksiyonun içine tamamen çekecek bir müzikle gelir. Yeni odalara ve senaryolara girdikçe eğer problem yaşamadan bulmacaları çözmek istiyorsanız etrafınıza dikkat etmeniz gerekir.
 
Antarctica 88, sizi saatlerce kendine hapsedecek müthiş bir oyun planına ve ilgi çekici bir hikayeye sahiptir. Gözlerinizi açık tutun çünkü burada ilk gördüğünüzden daha fazla gizli nesne var.

korku gerilim aksiyon hayatta kalma
Death Park Bluravity
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Antarctica 88 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Antarctica 88
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız