Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Angry Birds Legends

Angry Birds Legends, Angry Birds karakterlerinin yanında efsanevi savaşları deneyimlediğiniz bir rol yapma oyunudur. Video oyunlarından Red, Chuck, Bomb ve geri kalan ünlü kuşlar onları sanki Dungeons & Dragons oyunundan gelmiş gibi görünen gerçek kahramanlara dönüştüren bu ortaçağ fantezi dünyasına geri döndüler.
 
Angry Birds Legends oyununda sıra tabanlı savaşlarda düşman dalgalarıyla yüzleşirsiniz. Sıra size geldiğinde, ekranın alt kısmında bulunan ve takımınızdaki her bir karakterin farklı yeteneklerini gösteren kartları kullanabilirsiniz. Saldırmak için sadece bu kartları kullanmakla kalmaz aynı zamanda eğer benzer kartlarsa daha güçlü darbeler elde etmek için onları birleştirebilirsiniz. Eğer her bir karakterin yetenek çubuğunu maksimuma yükseltmeyi başarırsanız (sağlık çubuğunun altında daire olarak gösterilir) düşmanlarınızı parçalara ayıracak güçlü son saldırılar gerçekleştirebilirsiniz.
 
Angry Birds ile bir kahraman takımı kurabilmenin yanı sıra bu savaşlara katılacak her türde yeni karakterin yer aldığı uzun bir listeye de sahip olursunuz. Domuzlar da vardır. Bu karakterleri ve yeteneklerini yükseltebilirsiniz, böylece savaşta durdurulamaz olurlar.
 
Angry Birds Legends, The Seven Deadly Sins: Grand Cross'ta olduğu gibi yetenekleri kart olarak kullanan eğlenceli bir RPG'dir. Efsanevi Angry Birds'ün keyfini çıkarırken uzun bir başlık listesi sunan gerçekten orijinal bir oyundur.

ryo aksiyon macera
Anode Straima
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Angry Birds Legends 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Angry Birds Legends
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız