Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Agent Action

Agent Action, dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz çok sayıda çeşitli silahla karşılaştığı tüm düşmanlara ateş eden gizli bir ajanı canlandırdığınız bir arcade oyunudur.
 
Agent Action'da grafikler muhteşemdir ve şirketin Johnny Trigger gibi diğer başarılı oyunlarını anımsatır. Kuş bakışıyla karakterinizin hareket edişini izleyebilir ve yaklaşan düşmanlara dilediğiniz an ateş etmek için ekrana dokunduğunuzdan emin olabilirsiniz.
 
Ekranın alt kısmında oynarken kullanabileceğiniz her bir silah için sekmeler görürsünüz. Her bir silah düşmanlarının yaşam durumlarına ciddi bir şekilde zarar verecek mühimmat kullanır. Ayrıca bu oyunda etrafa saçılmış nesnelerle kendinizi de koruyabilirsiniz.
 
Agent Action, her bir köşede düşmanla karşılaştığınız ve en hızlı şekilde onlara ateş ettiğiniz eğlenceli bir oynanışa sahiptir. Doğru anda ekrana dokunun ve karakteriniz yeni silahların ve kaynakların kilitlerini açarak çeşitli odalarda ilerlerken otomatik olarak nişan alsın.

aksiyon macera
Wolfstride Perfect Turn!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Agent Action 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Agent Action
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız