Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Able Archer: Red Crucible 2

Türkiye 1. Dünya Savaşı’ndan beri komşularıyla barışçıl ilişkilerini sürdürdü ve bir yandan da NATO’nun güçlü bir üyesi oldu. Able Archer – Red Crucible 2 oyuncuları aksiyonun ortasına yerleştiriyor. Takvim 2 Kasım 1983’i gösteriyor, Rusya’yla NATO nükleer bir krizin eşiğindeler. Boğazların koruyucusu ve Orta Doğu’daki amansız bir müttefik olarak, Türkiye bu kaos döneminde lider rolü oynuyor. Ülkeler birbirlerine ekonomik ve sosyal olarak saldırı hamlelerinde bulunurken, ordular da Sovyet tehdidine karşı çatışıyorlar.

     Serinin en son ve en gelişmiş oyunu olan Able Archer – Red Crucible 2 bu tarihi çatışmayı PC ve Mac’e getiriyor. Sıradan First Person Shooter’lardan Unity motoruyla kendini ayıran, AARC2 çoklu platform desteğine sahip ve oyuncuların tarayıcılardan küçük bir istemciyle oynamalarına fırsat sunuyor. Yani Able Archer – Red Crucible 2 download sorunu yaşatmıyor! Bu heyecanlı FPS kendini diğer oyunlardaki sıradan silahlarla sınırlamıyor! Oyuncular çeşitli yer ve hava araçları kullanabildiği gibi, karakterlerini istedikleri gibi özelleştirmek için de çeşitli fırsatlara sahipler.

     Tankınla stratejik noktaları mı tutacaksın, helikopterinle rakiplerine ölüm mü yağdıracaksın, yoksa piyade olarak düşman araçlarını roket yağmuruna mı tutacaksın? Able Archer – Red Crucible 2 tüm oyun tarzlarını destekliyor, seçim senin!

     Savaş başlıyor. Hazır mısın?

Able Archer: Red Crucible 2 MMO FPS Free2Play
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (3 / 3) Tümünü Gör »
HABERLER
Maestia: Rise of Keledus Dead Trigger
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Able Archer: Red Crucible 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Able Archer: Red Crucible 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız