Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3D Maze / Labyrinth

Nerede olduğunuz veya çıkışın nerede olduğu hakkında haritalarınız veya ipuçlarınız yoksa bir labirentten kaçmak karmaşık olabilir. 3D Maze / Labyrinth, bir saniye boyunca duvarların üzerinde ne olduğunu görmek için kısa atlamalar yapma yeteneğinden daha fazla yardım almadan labirentten çıkmanız gereken eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
 
3D grafikler macerayı daha keyifli hale getirir. Bir yanardağın bölgedeki her yaşam belirtisini yok etmekle tehdit ettiği bir adaya yerleştirileceksiniz ve bu ölümcül tehdit gerçekleşmeden önce, herhangi bir duvarı geçemeyeceğiniz veya çıkmak için herhangi bir yardım alamayacağınız devasa bir labirentten tek kaçışı bulmaya çalışmalısınız.
 
Sona ulaşmak için sadece 10 dakikanız var ve eğer yapmazsanız, adanın geri kalanıyla aynı kadere sahip olacaksınız ve mücadeleyi yeniden başlatmanız gerekecek. Hikayede ilerledikçe, çıkmak için her son saniyede gerçekten ihtiyaç duyacağınız bazı labirentler olduğunu anlayacaksınız.
 
Dışarı çıkmak için harcadığınız zaman, tüm kullanıcıların kayıtlı olduğu 3D Maze / Labyrinth'in skor tablolarında listelenecek, bu yüzden onları yenmek istiyorsanız, tekrar bir seviyeye başlayıp zamanınızı geliştirmeye çalışmanız gerekecek.

bulmaca macera platform
Blocky Farm Racing Blocky Moto Racing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
3D Maze / Labyrinth 0 / 10 0 oy
KÜNYE
3D Maze / Labyrinth
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız