Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

 
 
Geliştiriciliğini Ninja Theory ve yayıncılığını Xbox stüdyosunun üstlendiği devam oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 için yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Ekran görüntüleriyle beraber bazı ortamların yanı sıra çeşitli karakterlerin de gün yüzüne çıktığını görebiliyoruz.
 
Hellblade 2'nin çıkışına günler kaldı
 
 
 
Bildiğiniz üzere devam oyunu 21 Mayıs tarihinde Xbox Series konsolları ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda ilk gün oyun abonelik hizmeti Game Pass'te de yerini alacak. Hellblade 2'de oyuncular ilk oyunda yer alan oynanış mekaniği ile beraber karşı karşıya kalacak ve burada daha acımasız ve içgüdüsel bir dövüş sistemi bulunacak.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru tarafından desteklenen yapım hem NVIDIA DLSS 3 hem de AMD FSR 3.0 teknoloji desteklerine sahip olacak. Bu sayede ekran kartına çok fazla yük bindirmeden ve aynı zamanda görüntü kaybı yaşamadan daha yüksek fps'lerde oyunu oynayabileceksiniz. Yeni ekran görüntülerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2024 17:24:24

0
Tam bir fiyasko.Microsoft ya pılını pırtını toplayıp bırak oyun yapmayı ya da adam akıllı oyun yap.Sonynin sıkıcı ve sinematik denilen The Order 1886 ters yatırır bu oyunu.Ulan walking sim olduğunu hala kabul etmeyen parazitler var nasıl bir kafa yapısıdır bu.Oyunu sevebilir isteyen umrumda değil."Walking sim değil bu ne yapsın karakter" diyen oyun cahilleri tam ibretlik tipler ya.Sony osursa bundan daha iyi oyun yapar, inanılmaz gerçekten. Beklentiye girdik birde o kadar ilk oyunla alakası olmayacak diye,ilk oyunun birebir aynısını kopyalamakla yetinmemiş daha çok yürüyelim diye çabalamış.Bir oyun bu kadar oyuncuya oyundan bıktıramaz bu kadar kısa sürede.Microsoftun gudubetliği hız kesmeden devam ediyor.Oyun dünyasının FİYASKOSU!!!

sh4dy_081991

19.5.2024 01:03:22

0
Gercek yeni nesil oyun olacak gibi beklentim o yonde unreal engine 5 in hakkini verecek bir yapim olmasini bekliyorum. Ilk oyunuda begenmistim ben onun kadar guzel olsun yeterli benim icin.

BSC Misafiri

19.5.2024 00:43:40

0
Ninja theoryi de harcadılar sony alsaydı heavenly sword ile eski gow kitlesini çekerlerdi yazıj oldu

BSC Misafiri

19.5.2024 00:43:35

0
daha iyi grafikler görmedim

Rexroth

18.5.2024 15:40:54

0
Oyunun çıkışına 3 gün kalmış şurada ne doğru düzgün bir oynanış videosu var, ne de çok fazla reklamı. Bu kadar sessiz sedasız çıkacak bir oyun değildi bu, bekleyeni ve seveni çok fazla çünkü. Çok fazla beklentim var oyundan ama iyice kıllandım açıkçası ben.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız