Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Spiders ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu GreedFall II: The Dying World için yeni oynanış videosu yayınlandı. Erken erişim olarak Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülecek olan yapım, beklenen projeler arasında bulunuyor.
 
Greedfall 2 yıl boyunca yeni içerikler alacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyun 2024 yılı içerisinde erken erişim süresi boyunca birçok içerikle beraber oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuna 2024 yazında ana görevin ilk bölümleri, Teer Fradee, Ryhnia ve Uxantis adında bölgeler ve ilk yoldaşlar dahil olacak. Aynı zamanda gelecek güncellemeler arasında yeni bölgeler, yoldaşlar, ana görevler, beceriler, özelleştirme seçenekleri ve çok daha fazlası bulunacak.
 
Teer Fradee yerlisi rolünü üstlendiğimiz GreedFall II: The Dying World bu yaz Steam platformu üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlanacak. Ardından 2025 yılı içerisinde ise PlayStation 5, Xbox Series ve PC'de tam sürüme kavuşacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada

BSC Misafiri

18.5.2024 14:43:02

0
ilk oyunla bir alakası varmı yosa tamamen yeni bir hikayemi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız