Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward, Tepkileri Es Geçmeyecek

Infinity Ward, tepki ve ricalar karşısında "Dedicated Server" özelliğini, oyunun PC sürümünde destekleyecek gibi gözüküyor.
    IWNET sunucularının, oyunun PC sürümünde nasıl çalışacağının açıklanmasının ardından ortaya çıkan, oyunculara "Dedicated server" adı verilen sistemi sunmayacak olması ile eleştirilen Infinity Ward ekibinden Rob Bowling (evet, yine o adam) yaptığı açıklamada kapalı sistem ile birlikte aynı ustalıktaki oyuncuların karşılaşacağını, oyunda hileyi ortadan kaldıracağını ve parti özelliğinin geleceğinden bahsederek sistemi savunmuştu.
 
    Ancak bu açıklama ile tatmin olmayan PC oyuncularının, oyuna eklenmesini istedikleri “Dedicated Server” için 100.000 üzerinde imza topladı. Bunun üzerine Bowling, Twitter yolu ile gönderdiği mesajda, protestoların görmezden gelinmeyeceğini ve gerekenin yapılacağını bildirdi;
 
Bu büyük bir dalgaya sebep oldu. Tepkiler es geçilmeyecek. Herkesi temin ederim, IW tepki ve ricaları görecektir.
 
    Bilmeyenler için ufak bir bilgilendirme : “Dedicated Server” sunucu kiralama sistemidir. Kiraladığınız sunucuyu dilediğiniz gibi kullanmak size ait oluyor. Oyuncularda kendilerine ait sunucu kullanımına izin verilmesini istiyor…Bu sayede kendi arkadaşları ile rahatça oyun oynayabilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak modern warfare 2 infinity ward dedicated server pc
Hintli Oyuncudan GTA 4 Rekoru Super Mario Bros. Wii’den 4 Dakikalık Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız