Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Zombi U 2'de Co-op Desteği Varmış

Ubisoft, ZombiU yanı sıra Rayman: Legends ile Wii U çıkışına büyük destek sağlamıştı.
 
     Nintendo Wii U'yu çıkış döneminde önemli ölçüde destekleyen Ubisoft'un beğeni toplayan yapımı ZombiU maalesef yeterli gelir sağlayamadığı için devam oyunuyla Wii U tabletlerinde tekrar boy gösteremeyecek. Ancak halihazırda bir projeyken rafa kaldırılan ZombiU 2'den gelen detaylar bizi heyecanlandırmaya yetiyor.
 
Unseen64 isimli internet sitesi tarafından ortaya çıkarılan detaylara göre üzerinde 5-10 kişilik bir ekibin çalıştığı ZombiU 2'de ilk oyuncu yine Wii U'nun kendine has kontrolcülerini kullanacakken, 2. oyuncu oyuna klasik kontrolcüyle dahil olacağı bir co-op sistemi yer alacakmış. Ubisoft bölüm tasarımlarını mecburi olarak bu iki oyuncunun birbirlerinden ayrılmalarına zorlayacak şekle bürümeyi planlamış.
 
Daha önce de ZombiU 2 ile ilgili söylentiler çıkmış, ilk oyunun tasarımcısı 2013 Mayıs ayında yaptığı açıklamada bir prototip üzerinde çalıştıklarını dile getirmişti. Orjinal oyunun beklenen satışı yapmaması haliyle ZombiU 2'yi mezara gönderdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u zombi u 2
Bloodborne'un Yapımcısı Miyazaki: "Çocukken Bir Hayalim veya İddiam Yoktu" Yeni Gears of War Oyunu Xbox 360'a Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.4.2015 17:58:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: lambshit Mariocular,Zeldacılar,Körbiciler, ah bici bici leblebiciler
Sen bi nesli bunlarla büyüt sonra sonra bu nesle hardcore daya ,yemez aga
Mekdomaltsın lahmacun satması gibi bişey olur,kitle hamburger çocuğu lahmacunla işi olmaz yaniiii
Sen nasılsan herkesi de kendin gibi sanıyorsun ne yazık ki! Dünya oyun piyasasında bir konsol markasını yere göğe sığdıramayıp diğerlerini yerin dibine sokan fanatiklerin sayısı ülkemize nazaran gerçekten çok az. Yabancı forumları takip edenler az çok ne demek istediğimi anlarlar. Ülkemiz oyun dünyasını içeren sitelerde yorumları okuyanlar; aldığı konsola ne çıkarsa çıksın mükemmel değerlendirip başka konsola veya bilgisayara çıkan oyunlara çöp muamelesi yapan ezici çoğunluğu farketmişlerdir. Nintendo ve oyunları hakkında bilgi veya deneyim sahibi olmadığından böyle sığ ve yanlış değerlendirme yapman son derece normal yani. Fatal Frame, Legend of Zelda, Xenoblade Chronicles, F-Zero, Last Story veya Metroid Prime gibi oyunları hiç oynamamışsın hatta görmemişsin bile. Tabii ki bilenle bilmeyen arasında dağlar kadar fark olması da normal. Hardcore diye elini kolunu sallayarak herkesin bitirdiği oyunları bilirsin, gel oynada bitir şu küçümsediğin oyunları görelim?

lambshit

2.4.2015 08:06:56

0
Mariocular,Zeldacılar,Körbiciler, ah bici bici leblebiciler Sen bi nesli bunlarla büyüt sonra sonra bu nesle hardcore daya ,yemez aga Mekdomaltsın lahmacun satması gibi bişey olur,kitle hamburger çocuğu lahmacunla işi olmaz yaniiii

BSC Misafiri

1.4.2015 19:50:21

+1
Zombi U geçmişi olmayan bir oyun, yani pek çok oyun serisi uzun yıllardan beri süregelen kalite çıtalarıyla çok büyük hayran kitlesine sahip olurlar ve oyunun kalitesinden emin olan milyonlar bir sonraki oyunu beklerler ve çıktığında büyük ilgi ile satın alırlar. Hatta böyle oyun serilerinin hayran olunan karakterleri de vardır. İlk oyun olması ve yapısı gereği ana karakterlerden yoksun olması Zombi U için büyük bir handikap. Ancak artı olarak özellikle Nintendo konsolun çıkış oyunlarından biri olduğu için kendi oyunları kadar reklamını yaptı ve konsolla birlikte paketlerde satışa sundu. Oyun fikir olarak iyiydi iyi olmasına da kalitesi oldukça yetersizdi. Mesela Gamespot'un 4.5/10, IGN'nin 6.3/10 ve Gameinformer'ın 5/10 puanlar vermesiyle bile şu an 830 bin civarında ve bu puana göre çok satmış bir oyun. Kaldı ki Ubisoft çer çöpte olsa pek çok oyununu yıllardan beri devam ettirmeyi gelenek haline getirmiş bir firma. Oyun dünyasında gerilim ve korku öğeleri içeren pek fazla yapımda yok iken neden bütçe ayırmadılar merak konusu. Haber içeriğinde ''Ubisoft'un beğeni toplayan yapımı'' denmiş ama bir oyun yüksek puan alıpta satmazsa herkesi şaşırtır eğer böyle puanlar alıpta 830 bin satmışsa öpüp başlarına koysunlar.

EyesNight

1.4.2015 16:43:29

0
Bu oyun coop çok güzel olurdu gerçekten içerik olarak doyurucuydu bence ama coop olması bir hayli güzel olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız