Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous: Second Son Karakterlerinde 120 Bin Poligon Kullanılmış


    Karakterlerin detaylılığını karşılaştırmak için sıkça kullanılan poligon hesaplamalarını artık inFamous: Second Son için de yapabileceğiz. Sucker Punch'ın geçtiğimiz aylarda GDC'de yaptığı bir sunumun slaytı internette bulundu. Bununla birlikte inFamous: Second Son'ın karakterlerinde kullanılan poligon sayısı ortaya çıktı.
 
    Bildiğiniz gibi oyun dünyasındaki bütün yapılar küçük parçalardan oluşuyor. Bunlara poligon denmekte. Gelen açıklamalara göre inFamous: Second Son'ın karakterleri de 120 bin poligon kullanılarak oluşturulmuş.
 
    Daha önce bu sayı The Order: 1886'nın ana karakterleri ve Star Citizen için 100.000 olarak açıklanmıştı. Ryse'daki Marius karakteri ise 85.000 poligon kullanılarak oluşturulmuştu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Torucon Ankara 26-27 Nisan Tarihlerinde TOBB Üniversitesinde Gerçekleşecek The Hong Kong Massacre'da Kan Gövdeyi Götürüyor (İlk Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.4.2014 19:28:13

-1
the order 1886 150.000'e çıkar o zaman

BSC Misafiri

15.4.2014 17:13:09

-2
Bu oyun pcye çıkmazsa kendine yazık eder.

BlackBeasT

15.4.2014 16:52:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Merhaba arkadaşlar. Infamous Second Son ile ilgili bir bilgi vermek istedim. Aşağıda arkadaşımız Infamous'da bir tane ana karakter olduğunu belirtmiş. Bu yanlış bir bilgi. Oyunda Ana karakter ve abisi birçok sahnede yanyana geliyor. Bunun yanında diğer bir kahraman olan bayan karakterde oyunda genelde bizimle ve ara sahnelerde genelde görünmekte. Oyun içinde 2'den fazla ana senaryo karakterinin görevleride gerçek zamanlı olarak oyunda bulunmakta ve oyundaki senaryoyu şekillendiren karakterlerin hepsi ana karakterimiz Delsin ile birebir aynı detay ve animasyon kalitesine sahip. Oyunu iyi kahraman olarak bitirmek üzereyim. Hard Core PC'ci olan Mesut bey bile bu oyuna grafik konusunda kaygısız kalamadı. Infamous bugün piyasaya çıkmış olan tüm açık dünya oyunlarından çok çok ötede bir grafiğe sahip. Ve tabiki piyasadaki tüm oyunlardan çok daha fazla detay ve animasyon kalitesinede sahip olduğunu belirtelim. Abartmak değil bu olanı söylüyorum. Şu an PC piyasası dahil Infamous grafik kalitesinde ve kullanılan detaylı teknolojilere eşit bir oyun bulunmamakta. Gelecek olan Watch Dogs ile bu değişebilir veya değişmeyebilir. Hepbirlikte göreceğiz. Ama şunu kabullenmek lazım bugün PC piyasası dahil en iyi grafikli açık dünya oyunu Infamous Second Son'dır. Aksini idda eden PS4 sahibi olmamış oyunu oynamamış kişilerdir. Sakın onlara inanmayın aldanmayın.
Basın Açıklaması Sony Türkiye Global LTD. ŞTİ. Fason Temcilsici

Gabe Logan

15.4.2014 16:32:26

0
Kim "ÇöpFamous" diyordu bu oyuna?

BSC Misafiri

15.4.2014 14:01:08

0
GOW 3 te Kratos 20bin poligondan oluşuyormuş, SS de 120bin ise yeni bir gow oyununda 220bin bekleriz artık...

BSC Misafiri

15.4.2014 12:03:15

-2
Bir tek bana Fransızca geliyor bu haberler herhalde :D

rambocuk

15.4.2014 10:49:49

-1
Gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyundu

BSC Misafiri

15.4.2014 09:55:21

-1
Merhaba arkadaşlar. Infamous Second Son ile ilgili bir bilgi vermek istedim. Aşağıda arkadaşımız Infamous'da bir tane ana karakter olduğunu belirtmiş. Bu yanlış bir bilgi. Oyunda Ana karakter ve abisi birçok sahnede yanyana geliyor. Bunun yanında diğer bir kahraman olan bayan karakterde oyunda genelde bizimle ve ara sahnelerde genelde görünmekte. Oyun içinde 2'den fazla ana senaryo karakterinin görevleride gerçek zamanlı olarak oyunda bulunmakta ve oyundaki senaryoyu şekillendiren karakterlerin hepsi ana karakterimiz Delsin ile birebir aynı detay ve animasyon kalitesine sahip. Oyunu iyi kahraman olarak bitirmek üzereyim. Hard Core PC'ci olan Mesut bey bile bu oyuna grafik konusunda kaygısız kalamadı. Infamous bugün piyasaya çıkmış olan tüm açık dünya oyunlarından çok çok ötede bir grafiğe sahip. Ve tabiki piyasadaki tüm oyunlardan çok daha fazla detay ve animasyon kalitesinede sahip olduğunu belirtelim. Abartmak değil bu olanı söylüyorum. Şu an PC piyasası dahil Infamous grafik kalitesinde ve kullanılan detaylı teknolojilere eşit bir oyun bulunmamakta. Gelecek olan Watch Dogs ile bu değişebilir veya değişmeyebilir. Hepbirlikte göreceğiz. Ama şunu kabullenmek lazım bugün PC piyasası dahil en iyi grafikli açık dünya oyunu Infamous Second Son'dır. Aksini idda eden PS4 sahibi olmamış oyunu oynamamış kişilerdir. Sakın onlara inanmayın aldanmayın.

wolfgangg

15.4.2014 09:53:43

0
Birkaç ay önceki haberinizde 60 bin demiştiniz.Birkaç ay içinde bir 60 bin daha mı eklemişler :)

Kasatka

15.4.2014 09:37:54

0
The Order da 1 tane ana karakter yok ve bazi zamanlar bir kaci ayni anda ayni ekranda gorunmek zorunda. O yuzden Second Son da ki karakterin poligon sayisinin daha fazla olmasi normal.

TheBladeRunner

15.4.2014 09:31:00

0
Ciddi yuksek bi rakam ama benim bildigim The Order 100.000 ustu poligon kullaniyor tam rakam vermediler
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız