Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous: Second Son Geliştiricisinde İşten Çıkarmalar Başladı


      Son olarak PlayStation 4'e özel inFamous: Second Son ile başarılı işler ortaya koyan Sucker Punch'ta işten çıkarmaların başladığı Sony Computer Entertainment'in Amerika kanadı tarafından onaylandı.
 
"SCEA olarak Sucker Punch Productions'ın işgücündeki yapılan azalmayı onaylayabiliriz. Sucker Punch ekibinin, inFamous ve Sly Cooper serisine muazzam katkıda bulunduğu için minnetarız ve sonraki çalışmaları için iyi dileklerimizi sunuyoruz."
 
     Bu kararın alınmasında oyunun satışlarının mı, yoksa başka bir nedenin mi etkili olduğunu henüz açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Bully: Scholarship Edition Steam'de 3.74 Dolara Satışta LittleBigPlanet 3 Beta Davetiyeleri Gönderilmeye Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

21.8.2014 10:00:56

0
Eh oyun çıktı, hatta stand alone ek paket bile çıktı, bundan sonraki kısmında bir şeye gerek yok, boşu boşuna bazı kişileri ellerinde tutacaklarına çıkarırlar, yeni oyun planlanırken duruma göre yeni kişiler alırlar, mantıklısı bu.

2K

20.8.2014 18:12:27

0
Başarılı bir firma umarım bu işten çıkarmalar kötü haberlerin başlangıcı değildir.

Sir Maximus is BACK

20.8.2014 13:20:44

-2
Editöre yüklenenler önce bsc misafirinden çıkın da üyelik oluşturun

BSC Misafiri

20.8.2014 12:16:14

-1
Son olarakta editorumuze BEY diye hitap ediyorum. Saygisizlik yapmiyorum sadece dusuncesinin kendi acimdan yanlis oldugunu kendisine direk kendi ismini muhattap alarak yorum yapiyorum. Tanimadigim bir insan icin BEY cumlesini kurmam aslinda ona ne kadar saygi gosterdigimi gostermez mi? Elestirmek, elestirilebilmek ve elestiriyi goguslemek gibi kavramlar malesef ulkemizde hala olgunlasmadi. Beni fikrini elestirdigim editorumuz bile elestirmeyerek aslinda ne kadar zeki ve saygili bir insan oldugunu burda gosteriyor sessiz kalarak ama sizler arkadaslar bunu bile gormuyorsunuz cok dikkat edin! Bu sitede bazi editorler elestiri nedir, fikir ozgurlugu nedir cok iyi biliyor ve uyguluyor ama tabi herkes ayni degil buda bir gercek. Haber icin tesekkur etmeyi unutarak aslinda en buyuk saygisizligi yaptim ama malum is arasinda yazinca olabiliyor kusura bakmayin. Iyi gunler herkese arkadaslar.

BSC Misafiri

20.8.2014 11:54:42

-1
Merhaba misafir arkadasim ben gokhan :) Mishafirden diger misafire biraz sacma olucak cevap vermek ama olsun komik gorunur guler insanlar buda guzel birsey. Sorunu hemen cevaplayalim. Bir oyunun ya da bir yapimin veya uretilen bir seyin yapim asamasinda calisan elemanlarinin moralini yuksek tutmak yurt disinda bir kuraldir. Onlara inanadiklari ve calistiklari proje uzerinde sonuna kadar zaman verip islerini yarim birakmamalarini saglamak yoneticilikteki altin kuraldir aslinda. Farkindaysan infamous son DLC first light yapim sureci bittikten tam 12 gun sonra isten cikarma haberi dogrulandi. Yani gelistirici ekibin morali bozulup hem iste aksama olmamasi hemde kontratlar geregi bu boyle olmak zorunda. Sen isinin yarim kalmasi ya da senin isini yapan sana oyun gelistiren ekibin 'nasilsa kovulacagini bilerek isini bastan savma yapmasini' istermisin yonetici olsan? Kesinlikle istemezsin. Sony bunu ilk defa bir studyosunda yapsa isler kotu gidiyor denilebilir ama son 6 aydir tum studyolarinda yeniden yapilanma adi altinda kuculmeler ya da ekipleri birden fazla alt takima bolmeler yasandi. Bu kotu birsey degil. Yurt disinda yasiyorum 7 yildir burda insaat'da bile isler boyle yurur. Isler biter projeler biter ve birdaha ki projeler icin baska kisiler ile baska kontratlar imzalanir ya da eski ekipteki elemanlarin sayisi azaltilir. Yurt disinda standart hamleler bunlar. 2 milyon civari tek sistemde hemde sistemin piyasaya ilk ciktigi yil oyun satmak basardir hemde buyuk basari. Burada bir basarisizlik yok tamamen Sony'nin kaynak yonetimi ve H.R bolumunun gelecege yonelik hamlesidir.

MytHnfr

20.8.2014 11:36:44

0
Editöre yüklenmiş arkadaş ama 2 milyonluk satış sizi memnun ediyor belki Sony'i etmedi. 10 milyon barajını aşmış br konsol hem kırılmadı hem oynayacak oyun sayısı az yani Sony'nin beklentisi biraz yüksek olabilir. Tabi sizin dediğinizde olabilir ama teoriden öte değil şu an için.

BSC Misafiri

20.8.2014 11:27:12

-2
Tamamda eger sizin dediğiniz gibi oyun geliştirme süreci kolaylaştı ve fazladan elemana ihtiyaç kalmadı ise bu elemanları neden en başta çıkarmadı şimdi çıkarıyor. Bence Editörün yorumu mantıklı.. Sizin yorumlamanız biraz havada kalmış...

BSC Misafiri

20.8.2014 10:58:37

-1
Tunahan bey oyun 2 milyon uzerinde satmis durumda satista basarisizlik yok ki siz son oyunun satislari ile ilgili olabilir demissiniz. Lutfen biraz daha bilgi ve birikimlerinize gore yorum yapin eger habere yorum katmak istiyorsaniz. Boyle havada yorumlari 15 yasindaki burda kavga edenler yapiyor. Lutfen dikkat edelim bu hususa. Isten cikarmalarin sebebi cok belli. Uretim maliyetleri gecen nesil cok yuksekti. Ps3'e oyun gelistirmek zordu ve uzun zaman aliyordu. Bu yuzden tum studyolarda ekstra oyun yapimcisi ve ekip icin eleman calisiyordu. Ps4, Xbox One ile konsollar tamamen PC X86 mimarisine gectiler, hatta ps4'e oyun yapmak PC ile tamamen ayni basitlikte diye yapimcilarda belirtiyor. Bu sebepten Sony tum studyolarinda gecen nesile gore buyuk tutulan eleman sayisini azaltiyor. Daha az insanla grcen nesile oranla daha fazla is yapiliyor bu nesil, bu ongorumu hem santa monica, hem uncharted yapimci studyosu hemde diger Sony ilk parti studyolarinda gorduk. Supriz degil yani bu durum. Aciklama yapiyorum anlayacak kimse olmasada belki 1 kisi bile kurtaririz diye. Simdi dolar buraya yeniden Sony batiyo diye ortada gezinen insanlar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız