Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous: First Light, Avrupa'da Kutulu Olarak da Satılacak


    inFamous: Second Son'ın geniş çaplı eklentisi inFamous: First Light, oyunculara yeni bir karakterle oynama fırsatını sunacak. 26 Ağustos'ta dijital olarak çıkacağı açıklanan First Light'ın kutulu bir sürümü duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamalara göre inFamous: Second Son'ın Standalone paketi inFamous: First Light, 10 Eylül tarihinde Avrupa'da kutulu olarak da piyasa çıkışını yapacak. Eklentinin kapak tasarımı şu şekilde olacak;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Euro Truck Simulator 2 için Yeni Bir Güncelleme Geldi The Binding of Isaac: Rebirth'ün Odaları İlk Oyundan Farklı Yaratılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.7.2014 13:01:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: zakatek Anlamayacak ne var? Oyunun adı için demiyorum ki ben. Standalone (oyun adına dahil değil) Türkçe'ye çevirilemeyecek bir kelime mi? Biraz özen göstermek zor değil, ben rahatsız oluyorum önüne gelen İngilizce kelimenin çevirilmeden kullanılmasından. Bu şekilde birer birer hiç farkına varmadan dilimiz kirleniyor aslında. Bence bu gibi siteleri takip edenlerin çoğunluğunun da gençlerin oluşturduğunu düşününce siteye böyle bir sorumluluk düşüyor. Biri de gelmiş eksi vermiş, düşünmekten aciz insanlarız çünkü.
Bastan dogru duzgun aciklama yapmak yerine sözluk kullanmak bidi bidi gibi laf sokma derdine dusersen iyi bir dusuncen de olsa tepki cekmen cok dogal.

BSC Misafiri

30.7.2014 13:00:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: zakatek Ayırıca kusur bulma ihtiyacı değil bu, kusur varsa söylerim, o zaman yorum kısmını kaldırsınlar, ve bu sitede inceleme yaparken yeri geliyor oyunun iyi yönlerini yazıyor yeri geliyor kötü yönlerini yazıyor, o şekilde düşününce bu kusur yazma ihtiyacı neden deyip siteyi kapatsınlar o zaman.
Editörlere laf atıyorsunda.Sanki sen günlük hayatta herşeyin Türkçe karşılığını mı kullanıyorsun merak ettim?Boş boş yorum yapanlarda iyice arttı.

Alkalen Fosfataz

30.7.2014 03:43:57

0
Türkiye'de 139 liraya satarlar artik teknoloji marketlerde. Oynanis suresini merak ettim.

The False Shepherd

29.7.2014 22:55:33

+1
Kutulu olarak piyasaya sürülmesi bende tatmin edici bir oyun süresi beklentisi yarattı umarım öyle olur.

zakatek

29.7.2014 22:35:35

-2
Ayırıca kusur bulma ihtiyacı değil bu, kusur varsa söylerim, o zaman yorum kısmını kaldırsınlar, ve bu sitede inceleme yaparken yeri geliyor oyunun iyi yönlerini yazıyor yeri geliyor kötü yönlerini yazıyor, o şekilde düşününce bu kusur yazma ihtiyacı neden deyip siteyi kapatsınlar o zaman.

zakatek

29.7.2014 22:32:51

-1
Anlamayacak ne var? Oyunun adı için demiyorum ki ben. Standalone (oyun adına dahil değil) Türkçe'ye çevirilemeyecek bir kelime mi? Biraz özen göstermek zor değil, ben rahatsız oluyorum önüne gelen İngilizce kelimenin çevirilmeden kullanılmasından. Bu şekilde birer birer hiç farkına varmadan dilimiz kirleniyor aslında. Bence bu gibi siteleri takip edenlerin çoğunluğunun da gençlerin oluşturduğunu düşününce siteye böyle bir sorumluluk düşüyor. Biri de gelmiş eksi vermiş, düşünmekten aciz insanlarız çünkü.

Laplace's Devil

29.7.2014 21:36:10

0
Oyun adını olduğu gibi yazmak zorundalar zakatek. Editörlerden ne istiyorsunuz anlamıyorum. Kusur bulma ihtiyacınız neden bu derecede fazla?

SerkanKalayci

29.7.2014 18:46:01

+1
Bu oyunun yapımcıları kutu tasarımından anlıyorlar :)

zakatek

29.7.2014 18:20:34

-1
Sözlük kullanmak ço zor zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız