Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Olarak PS Vita için Duyurulan Korku Oyunu Bizerta: Silent Evil, Wii U'ya Geliyor


      İlk olarak PlayStation Vita ve mobil platformlara duyurulan korku oyunu Bizerta: Silent Evil için yeni bilgiler paylaşıldı. Yapımcı ekip Edrox Interactive, Cubed3'e verdiği röportajla oyunun platform değişikliğine gittiğini açıkladı ve oyun için yepyeni görseller paylaştı.
 
       Yapılan açıklama göre Bizerta: Silent Evil artık Wii U'ya gelecek. Yapımcı ekip oyunu Wii U'ya getirmelerinin sebebi olarak diğer platformlardaki boyut kısıtlamasını gösteriyor. Yapımcı firma bu bilgilerin yanında kendilerinin büyük bir Resident Evil hayranı olduklarını belirtiyor. Yani Bizerta: Silent Evil'da, Resident Evil'dan izler görebiliriz. Wii U'ya özel olarak geliştirilen yapım için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
qBizerta: Silent Evil korku nintendo wii u horror ps vita Edrox Interactive
Darkest Dungeon'ın İllegal Sürümü Microsoft'un Resmi Windows Mağazasında Satılıyor Legacy of Kain: Dead Sun'dan 30 Dakikalık Video + Hikaye Detayları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bizerta: Silent Evil
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız