Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Epic Mickey Taramaları ve Bilgileri

Farklı ve orjinal öğelere sahip olduğu görülen Epic Mickey , ilgi çekmeye devam ediyor.
Junction Point Studios ve Disney tarafından Wii'ye özel olarak geliştirilen  Epic Mickey'e ait ilk taramalar ve bilgiler yayınlandı.

Unutulmuş Disney kahramanlarının Mickey'den intikam almak için harekete geçtiği ve Mickey'yi kontrol etmemize imkan tanıyan oyunla ilgili açıklanan yeni bilgiler şu şekilde;

-Disney , Oswald karakterinin haklarını oyunda kullanmak için tekrar satın almak zorunda kalmış.

-Mickey'nin görünüşü , karakterin ilk ortaya çıktığı zamanlardaki orjinal haline çok yakın.

-Şuanda oyunu geliştiren ekibin başında yer alan Warren Spector , Eidos'un meşhur oyunu Deus EX'in yapımcılarından.

-Warren ,  daha önce çocuklara hitap eden oyunlar geliştirmediği için başlangıçta yeni bir Mickey oyunu tasarlama fikrine sıcak bakmamış. Fakat Disney'in "Mickey'i yeniden canlandıracak birini arıyoruz" sözünü duyunca fikrini değiştirmiş.

-Oyunun konusundan bahsedecek olursak; Büyücü Yensid'in unutulmuş karakterlerinin yaşadığı bir kalem kağıt dünyası var.Bu dünya , Walt Disney Dünyası ile benzer ve Oswald karakteri burada yaşıyor. Mickey , bir gün sihirli bir ayna vasıtasıyla bu dünyaya girer fakat kazayla bu dünyanın çiziminin üzerine boya ve tiner döker. Mickey , Büyücü Yensid neler olup bittiğini öğrenmeden  oradan kaçıp gider. Mickey'nin sebep olduğu kaza , bu dünya'nın çarpıklaşmasına sebep olur.Daha sonraları bu dünya  Phantom Blot karakteri tarafından ele geçirilir. Meşhur olan Mickey , yıllar sonra  neler olup bittiğini öğrenmek adına sihirli ayna vasıtasıyla bu dünyaya tekrar girer.Fakat  Phantom Blot karakteri Mickey'i içeriye doğru sürükler ve Mickey'nin yeni macerası böylece başlamış olur.

-Gremlin'ler bu dünyada Phantom Blot'a karşı savaşan tek iyi güç.

-Oyunda keşfetme , rol yapma ve platform öğeleri bulunuyor.

-Warren , oyunun bazı yönlerden çocukları korkutmasını istiyor.

-Oyundaki dünyayı yokedebilir veya tekrar oluşturabilirsiniz.Bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte oynayış stilinize göre Mickey'nin görünüşü farklılaşıyor.

-Oyunda bulduğunuz eskizleri aktif hale getirebilir ve yeni güçlere sahip olabilirsiniz.(örneğin saat eskizi zamanı yavaşlatmanızı sağlarken , tv eskizi düşmanlarınızın dikkatini farklı yöne çekmenize yardımcı oluyor)

2010 yılında piyasaya sürülecek olan Epic Mickey'nin yayınlanan ilk taramalarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Mickey Disney Wii
Gay Tony'den Yeni Karakterler Football Manager 2010'un Demosu Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız