Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İki Yeni Sonic Oyunu Duyuruldu

   Sonic Team oyun direktörü Takashi Iizuka, geçtiğimiz ay yeni bir Sonic oyunu geliştirildiğini doğrulamış oyunun 22 Temmuz tarihinde tanıtılacağını açıklamıştı ve şimdi ise Sega, San Diego Comic-Con esnasında 2 tane Sonic oyunu duyurdu.
 
   Bunlardan ilki Sonic Mania adıyla 2017'nin bahar aylarnda PlayStation 4, Xbox One ve PC için gelecek 2D platform türünde ve klasik Sonic deneyimini yeni bölümlerle sunacak bir oyun. Ayrıca Sonic Mania'da üç oynanabilir karakter(Sonic, Knuckles, Tails) ve orijinal bölümler küçük dokunuşlar eşliğinde bulunacak. 
 
 
 
   Diğer duyurulan oyun ise yepyeni bir deneyim sunacak Sonic oyunu. Retro-style Sonic Mania'dan farklı olacak bu oyun hakkında ise pek fazla bilgi verilmedi ancak oyunun PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo NX'e 2017'nin sonu gibi çıkacağını öğrendik. Paylaşılan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2017 Nintendo NX PC PS4 Sonic Sonic Mania Sonic Team XONE
"Microsoft, Akıllı Telefon Modelini Taklit Etmeye Çalışıyor" Game of Thrones 7. Sezonun Yapım Aşamasından Bir Video Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

otorobot

24.7.2016 11:17:23

0
Çok iyi olmuş ikiside

OldGamers86

23.7.2016 12:53:08

0
Remasterd yapsalardı bari.

JUSTMAX

23.7.2016 12:40:41

0
klasik Sonic'i gorene kadar harikaydı Project Sonic fragmanı Belkide sadece yeni bir Sonic 06 isteme isteğimdendir bilmiyorum. Heycanlıyım yinede
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız