Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İki Naughty Dog Tasarımcısı Infinity Ward'a Geçti


      Son olarak Call of Duty:Ghosts'u geliştiren oyun geliştirme stüdyosu Infinity Ward, bünyesine oldukça deneyimli ve başarılı iki yeni çalışan kattı. Daha önce Naughty Dog'da tasarımcı olarak çalışan  Taylor Kurosaki ve Jacob Minkof, Infinity Ward'a geçti

      Kurosaki ve Minkof, Infinity Ward'da da benzer işleri yapmaya devam edecek. İki isim de Twitter üzerinden belirttiklerine göre Infinity Ward'da çalışmak için oldukça heyecanlılar. 
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3 PC PS4 Xbox One
Battlefield 4'de Keşfedilen Bir Hata İki Sınıfı Birleştirmenizi Sağlıyor WWE 2K14'ün Satışları WWE 13'ten Kötü Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2014 10:25:31

0
Tek nedenin para olacağını hiç sanmıyorum, geçtiğimiz aylarda Naughty Dog'tan Last of Us ve Uncharted serisinde sanat yönetmenliği yapmış elemandan karakter tasarımcısına kadar 4-5 önemli isimde ayrılmıştı. Yıllardır aile gibi bir ekip ortamında çok kaliteli oyunlara imza attıktan sonra yaptıkları işten soğutacak gelişmeler muhakkak olmuştur ki böyle ayrılıklar yaşanmış. Umarım Naughty Dog kalitesini koruyacak kişilerle yoluna devam eder, aksi oyunseverler içinde çok kötü olur.

2K

2.8.2014 17:53:23

0
Naughty Dog gibi bir firmadan ayrılıp Infinity Ward gibi Naughty Dog'un yanına yaklaşamayacak ve tek yaptığı iş COD olan bir firmaya geçmenin tek nedeni gerçekten arkadaşların dediği gibi paradır.

qqqqrpppp

2.8.2014 17:27:09

0
para konuşur

edd121

2.8.2014 03:00:30

0
money money money

mementopolis

2.8.2014 02:53:38

+1
bunlar ne tasarimcisi oldugu belirtilmemis .. Taylor Anlatı Direktörü. ( 9 sene ND icin calismis) Jacob Minkoff Tasarım Direktörü taylor yanliz hollywood'tan yaziyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız