Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPhone ve Akıllı Telefonlar Capcom için Çok Önemli

Japon devi Capcom, adı konsollarla özdeşleşmiş bir firma

     Japonya'nın en büyük oyun firmalarından Capcom da akıllı telefonlara daha fazla önem verme amacında olduğunu açıkladı. Capcom Interactive patronu Midori Yuasa, hardcore ve casual olarak nitelendirilen oyuncu kitlesinin klasik taşınabilir oyun cihazlarını bırakıp akıllı telefonlara yöneleceğini düşünüyor.
 
     Midori Yuasa; "iPhone ve daha büyük akıllı telefon pazarı, daha önce hiç bir cihazda olmadığı kadar, Capcom için çok büyük önem arz ediyor; akıllı telefonlarda evrensel oyun platformu olma potansiyeli var" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.
 
      Kişisel olarak Yuasa'nın bu açıklamasını Capcom politikaları açısından pek de gerçekçi bulmadığımı söylemeliyim. Capcom'un 3DS ve PSP2 gibi platformlara verdiği önemin küçük bir kısmını bile akıllı telefon pazarına vermesi en azından beni şaşırtacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 iPad Apple iPhone Tablet PC
"3DS'in Pil Ömrü 3-5 Saat Sürüyor" Asphalt 3D 10 Mart'ta Japonya'da Çıkacak

Enchantedd

21.1.2011 15:02:02

0
Capcom şuana kadar verdiği desteği bile verse yeter. iPhone'da SF4, Dead Rising, RE4, RE: Degeneration oynamak büyük zevkti benim için. Bu platformlara verdiği önemi devam ettirmesi hiçte şaşırtıcı değil bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız