Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zynga, 20 Milyar Dolar Değerle Halka Arz Ediliyor

Mafia Wars, Zynga'nın en çok ilgi gören oyunlarından birisi

     Farvmille, Mafia Wars, CityVille gibi oyunları ile tanıdığımız Amerikalı sosyal oyun geliştiricisi Zynga'nın halka arz'ı ile ilgili söylentiler artmaya başladı. Yeni söylentilere göre şirket çok kısa bir süre içinde halka arz edilecek.
 
    Zynga'nın halka arzı ile birlikte 20 milyar dolarlık bir değere ulaşması bekleniyor. Bazı kaynaklar halka ilk arz ile şirketin 1 milyar dolarlık yükseliş yaşayacağını söylese de Wall Street Journal'a göre bu yükseliş 2 milyar dolara kadar ulaşabilir.
 
     Şu ana kadar Zynga veya şirketin halka arzını gerçekleştirecek olan Morgan Stanley'den hiç bir yetkili konu ile ilgili açıklama yapmadı, ama bu kadar yoğun söylentilerden sonra firmaların bir açıklama yapması kaçınılmaz gibi görünüyor.
 
    Bu yıl 1.5 milyar dolarlık satış gerçekleştiren Zynga'nın net geliri ise 500 milyon dolar olmuştu. Bu da gösteriyor ki sosyal oyunculuk oyun dünyasının en azından ekonomik anlamda yükselen değeri olmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Zynga Farmville EA Mafia Wars Morgan Stanley
Playstation Plus'tan Doğum Günü Hediyeleri Ace Combat: Assault Horizon'dan 10 Dakikalık Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız