Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Ekibi Oyunseverler İle Buluşuyor


   Türkiye’de Madbyte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanan ilk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu “Zula”, oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Kapalı Beta sürecini kısa bir süre önce tamamlayan “Zula” 31 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler’deki Game Ekstra Gamer-Arena’da yapılacak etkinlikle, Açık Beta öncesinde son kez oyuncular tarafından beğenisine sunulacak. Oyuncular “Zula”’yı denerken toplamda 3000 TL ödüllü yarışmalara katılma fırsatını da yakalayacaklar.

    Oyuncular bu özel etkinlikte, uzun zamandır bekledikleri “Zula”yı Açık Beta öncesinde son kez deneme fırsatı bulacaklar. Katılımcılar “Zula”nın dünyasını keşfetmekle birlikte toplamda 3000TL ödüllü yarışmalara katılma fırsatını da yakalayacaklar. Ayrıca “Zula”nın yapım ve yayın ekibi, etkinlik sırasında oyuncuların sorularına yanıt vermek ve oyun hakkındaki görüşlerini dinlemek için etkinlikte olacak. Etkinliğe katılan tüm oyuncular, ilerleyen günlerde gerçekleşecek açık betada, sürpriz ödüllerin de sahibi olacak.
“Zula”nın Açık Beta öncesi son kez oynanacağı bu etkinlik, tüm oyunseverlere açık olarak gerçekleşecek ve herhangi bir katılım şartı aranmayacak.
 
Program
Tarih: 31 Ocak 2015
Saat: 11.00 – 18.00
Yer: Game Ekstra –Gamer Arena
Adres: Bahçelievler Mh., Adnan Kahveci Bulvarı (Eski Londra Asf.) No:125, 34180 Bahçelievler Merkez/İstanbul
 

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
GGJ Türkiye 2015 Bu Sene Rekor Katılımla Tamamlandı! Uplay'den Silinen Oyunlar Çalıntı Kredi Kartlarıyla Alınmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

28.1.2015 16:53:10

+1
Bir ara Türk yapımı diye YouTube'dan videolarını izlemiştim,açık konuşmak gerekirse ''vasat'' diye nitelendirebileceğim bir oyun olmuş ancak sorun bu değil YouTube kanalının sahibi millete çocuk gibi laf yetiştiriyordu ''siz yapın oynayalım'' kıvamında yorumlar gördüm.Profesyonel bir iş yapmak istiyorlarsa böyle olmayacağı kesin,umarım kanalın sahibi yapımcılar değildir.

Wayward Son

28.1.2015 15:00:52

0
Tam bizim Kurtlar Vadisi'ne özenen 15-35 yaş arası ergenlerimize göre.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız