Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ZombiU 2 Amazon Fransa'da Listelendi

 
    Nintendo Wii U'ya özel piyasadaki yerini alan ZombiU'nun devam oyunu ZombiU 2, Amazon Fransa'da listelendi ancak bu liste kısa bir süre sonra kaldırıldı.

    Namco Bandai tarafından geliştirildiği, Ubisoft'un dağıtımcılığını yaptığı iddia edilen ZombiU 2, 39.99 Euro'dan satışa sunuldu ve oyunun çıkış tarihi 17 Ekim 2015 olarak belirlendi. Oyunun duyurusu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok ancak bu senenin başında, oyunun yapımcısı Jean Philippe Caro, yeni bir oyun için prototip geliştirdiklerini söylemişti. Resmi duyuru geldiği zaman sizleri bilgilendireceğiz.

Amazon Fransa'nın listelediği o ilanın ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
The Binding of Isaac: Rebirth İçin Yeni Ek Paket Sunulacak Oyunda Vuruldukça Gerçekte Kan Kaybetmenizi Sağlayan Cihaza Kickstarter Yasağı

RealArek

25.11.2014 21:05:44

+1
Şöle güzel bi oyunu bilgisayar ve konsollara getirseler en azından yeni çıkıcak oyunu gelse bari ubisoft bile diyodu wii u da fazla satmamış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız