Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Youtubers Life Resmi Olarak Türkçe Oluyor

 
   U-Play online tarafından geliştirilmiş olan ve halihazırda erken erişimde bulunan bağımsız oyun Youtubers Life resmi olarak Türkçe oluyor.
 
   Oyunun geliştiricisi U-Play Online ile iletişime geçen TeknoForza ekibinin çabaları sayesinde gerçekleşecek Türkçe altyazı desteği neredeyse tamamlanmış durumda. Yayınlanması için yakın zamanda test aşamasına girecek ve ardından oyun resmi olarak Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. 
 
    Yama detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ekran görüntüleri için de donanımhaberin forum sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
Yama Hakkında Bilgilendirme

- Oyun yapımcısıyla olumlu yönde görüşmelerimiz sonucu yama resmi olarak çıkacaktır.
- Font sorununu ve bir takım kelimelerin oyun içerisinde ki kutulara sığmama sorunu oyun yapımcıları düzelteceklerdir.
- Firma İspanyol kökenli olduğu için textler ilk önce İspanyol olarak çıkıyor. Yeni eklenen satırlar hala İngilizceye çevrilmediği için sadece 127 satır çevrilmemiştir.
- Yakında test aşamasına geçeceğiz. Maks. 2-3 hafta süreceğini umuyorum. Yakın zamanda yamayı oyun yapımcılarına ulaştıracağız. Umarız ki onlarda kısa sürede oyuna ekleyebilsinler. Çünkü oyun içi kutucukları büyütecekler ve font düzenlemesi yapacaklar onun içinde oyuna eklenme süresi biraz uzayabilir bilginize...

Bu haberin bağlantısı
URL
Youtubers Life Türkçe TeknoForza
Şehir Kurma Oyunu Big City Stories Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor Cygames ve Platinum Games, Granblue Fantasy Project Re: Link'i Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.8.2016 21:37:14

0
Yani konuya şöyle bir açıklık getirebilirim. Youtubers life resmi çevirisine başvurmadan önce Rainbow six siege oyununu resmi olarak çevirmek için başvurdum. Biliyorsunuz oyun Türkiye'de de bayağı oynanıyor. Adamlara aynı şekilde yazdım Türkiye'de de bayağı oyuncunuz var bu yüzden Türkçe'ye çevirmek istiyoruz diye. Fakat aldığım yanıt eğer gerek duyurlursa ücretli bir şekilde başka bir ekibe (tahminimce kendi taraflarından bir gruba) yaptırırız dediler. Bu cevaptan sonra bende hiç bir ücret almadan gönüllü olarak çevirmek istiyoruz. Ve bizde onlar kadar olmasada bu oyunu sorunsuzca Türkçe'ye çevirebiliriz. Dedim fakat yine aynı cevabı verdiler. Yani bir bahaneden de ibaret olabilir veya profesyonel tanınmış bir ekipten mesaj bekliyor olabilirler. Bu konuda bir şey diyemem. Böyle kıytırık oyunların kabul etme nedeniyse açıkca belli adamlar bağımsız yani bir firmaya bağlı olmadan kendi emekleriyle çıkarıyorlar. Bundan dolayı oyunda daha fazla dil olsun daha çok ülkeye yayılıp daha çok satış yapalım dedikleri için bağımsız yapımcılar daha çabuk kabul ediyorlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.

BR9

22.8.2016 16:58:52

0
Ben anlamıyorum neden oyunlar Türkçe çıkmıyor. Tamam diğer ülkelere nazaran belki daha az satış oluyor olabilir net bir bilgim yok belkide ülkemizde daha fazla satış oluyordur. Fakat eskisi gibi değil ki artık Türkiye'de bir çok oyun orijinal alınıyor tahminimce bu az bir rakamda değil. Farkındaysanız EA Games - SEGA gibi bazı oyun firmaları yavaş yavaş oyunlarına Türkçe dil desteğide vermeye başladılar. Haliyle böyle olunca ben dahil bir çok arkadaşımız hatta bu forum dışında ki insanlar bile bu oyunları orijinal satın almaya başladılar. Şu konuyu açıklığa kavuşturabilecek bilgili saygı değer bir arkadaşımız var mıdır acaba.

Funder

22.8.2016 04:07:31

+2
Şöyle kıytırık bir oyunun yapımcısı bile hali hazırdaki türkçe yamayı kabul ediyor ama koskoca Cdpr ise Witcher 3 için hazır tr yamayı ısrarla resmileştirmiyor.

LEOjener

21.8.2016 14:57:34

0
Simdi alınabilir olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız