Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yıldızlararası Yolculuk İmkanı Sunan Stellaris Duyuruldu

Sen bana birini android..

     Oyun yapımcıları yeryüzünü bitirmiş olacak ki son dönemde iyiden iyiye uzay keşfi ile ilgili oyun duyuruları ile karşılaşmaya başladık. Tamam önceden de bu temada oyunlar vardı ama son zamanlarda sayılarının gittikçe arttığını söyleyebiliriz. İşte bu oyunlardan birisi de Paradox Interactive'den geliyor.
 
     Stellaris'te ana amacımız yeni gezegenler keşfetmek. Ama bu yolculuğumuz süresinde farklı yaşam türleriyle de karşılaşma riskimiz bulunuyor. Oynanış hakkında fazla bir detay verilmemiş ama büyük bir strateji ve keşif ibareleri oyunun tanıtımında öne çıkan unsurlar arasında yer almış.
 
     Oyunun tanıtım videosunda başta yer alan piramitler ve kurak iklim de dikkat çekiyor. gene dünyanın çivisini çıkarıp uzaya mı gidiyoruz bekleyip göreceğiz. Oynanış açısından fazla fikir vermese de müzik ve atmosferiyle keyifli olan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Stellaris paradox Interactive PC Strateji Simulasyon
Sheltered, Xbox Game Preview'in Yeni Üyesi Oldu "Vita ve 3DS'in 2-3 Senelik Ömrü Kaldı"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

R-10

8.8.2015 10:11:44

0
Bu tarz ilginç oyunlara ilgi duymaya başladım.Bu oyun ilgimi çekti.Gelişmeleri merakla bekliyorum

angela99

8.8.2015 05:53:04

0
Ya sektöre bak ya, ne biçin fena oyunlar yapıyorlar. Hayranım ya... Helal olsun. Birde Türkçe sponsorlarımız olsa, oyunu bırak yabancılar yapsın, bizimkiler oyunu Türkçe çıkarsın da, en büyük gelişme Türkiye oyun sektörü için bu olur. Tek farkı oyun üretmek yerine Türkçe Altyazı ve Türkçe Seslendirmek olacak. O zaman her şekilde oynanır. Birde böyle sistemler ve üstün gelişmiş ırklar nerede yaşıyor. Yani güneşin önünden gemi geçmesi, istasyonun olması yani mümkün değil. Güneşin çekim gücü yok eder. Bu nasıl teknoloji böyle, var mıdır gerçekte böyle, varsa nerdeler? o yılları görmek için ölümsüz olmak isterdim. Uzay gemilerini yolculukları, uzayın derinliklerinde seyahati görmek için ölümsüz olmak isterdim.

EyesNight

8.8.2015 00:50:29

0
Star citizen çıksa ondan sonra uzay oyunlarına para veririm

BengüA.

7.8.2015 21:30:44

0
Son zamanlarda duyurular arttı ancak henüz hiçbiri çıkışını yapamadı.Elite Dangerous'ı saymazsak , Star Citizen ve No Man's Sky'ı beklemedeyiz.

kasapoğlu57

7.8.2015 19:46:23

0
benim tahminim öyle beklediğiniz gibi olmayacaktır bu oyun(Gezegen keşfi ve o gezene inebilme vs. bunları yine yaparız ama sadece iki tıklama ile ) . europa universalis 4 gibi basit bir haritaya sahip ama çok detaylı bir grand strategy oyunu olacaktır. paradox un uzman olduğu konu zaten grand strategy dir .

[__Zahid__]

7.8.2015 14:46:06

0
şu tarz bi oyun yapsınlar grafiklerede abansınlar içi boş olsun oynarım genede. nomans sky gibi çizgifilm tarzı grafiklerle yaparlarsa ama içi dolu olursa onuda oynarım. yeterki birini yapsınlar artık elite dangerous a gezegene inme gelmiş ama oyun içi video koymamışlarki anlayalım nasıl bişey. bide fiyatı çok uçuk. bekliyoruz hala. bi ara zombi mmolar popülerdi ama bütün yapımcılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar. sonra survival oyunlar popüler oldu ortaya başarılı yapımlar çıktı, şimdide yıldızlar arası yolculuk yapabileceğimiz keşfetme odaklı oyunlar popüler olacak gibi.

BSC Misafiri

7.8.2015 14:09:57

0
Valla güzele benziyo. Tam istediğimiz gibi bi uzay simulasyon oyunu yok piyasada. Gezegen keşfi ve o gezene inebilme vs. Bakalım bu nasıl olacak.

einhander

7.8.2015 12:27:52

0
teknolojıde ucsuz bucaksız evren yapmaya elverıslı hale gelınce yuklendı yapımcılar bu tür oyunlara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stellaris
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız