Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Resident Evil Filminde Barry & Leon da Olacak

Resident Evil filmleri oyunların hayranları tarafından pek de sevilmedi

      Resident Evil filmlerinin yönetmeni Paul S. Anderson serinin hayranlarının sorularını yanıtladı ve verdiği yanıtlarla hayranları heyecanlandırdı. Açıklamalara göre Resident Evil: Retribution'da Barry Burton ve Leon S. Kennedy de yer alacak.

      Ada Wong'un da yer alacağı filmde Chris & Clair Redfield, Jill Valentine ve Albert Wesker da yer alacak karakterler arasında bulunuyor. Bu açıdan bakıldığında serideki en ünlü karakterler bir araya gelmiş görünüyor.

      14 Eylül 2012'de gösterime girecek olan yeni Resident Evil filmi Retribution'da bu kadar önemli karakterin olması onu sıkı RE fanlarının gözünde önemli bir film yapmaya yetecek mi göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Resident Evil Film Milla Jojovich Leon Barry
Battlefield 3'ün Betası Yarın mı Duyurulacak?! Final Fantasy VI ve Chrono Trigger, PSN Yolunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

20.9.2011 02:44:30

+1
Resident Evil son filminde iyice çorba ettiler.Wesker bazı sahneleri RE5'den araklama konusu giderek anlamsız hal almaya başladı,oyuna bağlı kalsınlar yada adam akıllı senaryo yazsınlar. Bu film gişe yapıyorsa adı Resident Evil olduğudan, RE:degeneration animasyonu filmlerinden daha kaliteli

dirdom

20.9.2011 02:21:50

0
çok acaip farklı bir şey oldu bu film serisi, RE ile pek ilgisi kalmadı aynı kafada çekilirse yine bu karakterler de kurtarmaz filmi.

Guest-49878F607

20.9.2011 00:31:15

0
Jensen Ackles "Leon" rolünü reddetmiş. Kötü oldu bu..

xLordRealx

20.9.2011 00:28:56

0
İlk 2 film güzeldi ama 3. ve 4. filmi pek beğenmedim hele 4. film matrix klonu gibi olmuş hiç güzel olmamış. Bu filmin de güzel olacağına inanmıyorum açıkçası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız