Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Razer Kraken V2 ve ManO’War 7.1 Kulaklıklar Oyuncularla Buluştu

 
 
   Razer, tamamen yeni Razer Kraken Pro V2, Razer Kraken 7.1 V2 ve ManO’War 7.1 oyuncu kulaklıklarını ülkemizde de oyuncularla buluşturuyor. Her üç kulaklık da, günümüz eSporcularının ve oyun tutkunlarının yükselen beklentilerini karşılamak üzere geliştirildi.
 
   Doğrudan eSporculara hitap eden Kraken Pro V2, bol ödüllü orijinal Kraken tasarımına eklenmiş geniş güncellemelerle geldi. Razer Kraken 7.1 V2 ise belirli bir oyuncuya göre özel ayarlanmış pozisyonel ses tanımayı sağlayan tamamen ayarlanabilir gelişmiş bir 7.1 sanal çevresel ses motoru taşıyor. Pek çok teknoloji yayını ve oyun etkinliği tarafından “piyasadaki en iyi kablosuz oyuncu ekipmanı” seçilen ManO’War’ın yine 7.1 sanal çevresel ses motoru taşıyan modeli ManO’War 7.1 ise “2016’nın en iyi konsol oyun ekipmanları” arasında gösteriliyor. 
 
   Razer Kraken V2 kulaklıklar, yaygın olarak kullanılan diğer tüm kulaklık malzemelerinden daha dayanıklı ve esnek olan tamamen yeni bir birleşik alüminyum iskeletle yapılandırıldı. Bu yapı, düşme, bükülme, ağırlık yükleme, özensiz kullanım ve daha fazlasına karşı dayanması için ayrıntılı şekilde test edildi. Sonuç, pro oyunculuğun tüm zorluklarına karşı tamamen hazır olan bir kulaklık. Bu iki modeldeki geliştirilmiş ses performansı iki adet özel ayarlanabilir 50 mm hoparlörün etrafında kurulu. Bu hoparlörler önceki nesil Kraken kulaklıklarda bulunanlardan daha geniş ve böylece, oyun içi ses ile takım iletişimi arasındaki mükemmel dengeyi kuran daha geniş bir frekans aralığı sunuyor. 
 
   ManO’War 7.1’in öne çıkan özelliği ise, hem dijital hem analog olması. Pakete dahil olan dijitalden analoğa dönüştürücü USB (DAC) Razer ManO’War 7.1’in hem PC hem Mac platformlarında hızlı ve çarpıcı ses performansı vermesini sağlıyor. Katıksız analog bağlantı (3.5mm ses jakı) ise Xbox One®, PlayStation® 4 ve diğer platformlarla universal uyumluluk getiriyor. 
 
   Daha detaylı bilgi için. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Game Awards'ta Yılın Oyunu Overwatch Seçildi Guillermo Del Toro: "Fuck Konami"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

3.12.2016 12:32:51

0
harika olmuş.

Redunay

3.12.2016 00:22:44

0
Bu kulaklıklardan herhangi biri PS4 de 7.1 sanal ses veriyormu siz onu söyleyin. Gerisi hikaye benim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız